2777
2789
عنوان

خیلی داغونم اعصابم ریخته بهم

145 بازدید | 5 پست

ازدواج کردم و متاهلم و مشکلات این دوران و خانواده شوهر رو تازه تموم کردم و تازه میخواستم به زندگیم امیدوارم شم و راحت شم. که برادرم با یه بچه برگشت خونه پدرم و گند زد به زندگی هممون. مادرم مریض شد و روز به روز داره آب میشه. منو خواهرام از نظر روحی مریض شدیم و..  

پدرم چند سالیه ورشکست شده و برادرم با پدرم کار میکنه. خونشونو از دست دادن. و مستاجرن. 

الانم زن دادشم یک سال رفته و بچشم نبرده و میخواد طلاق بگیره. 

افتاده به جون هممون میخواد همرو نابود کنه و بره. نه عاطفه داره نه آبرو و شرف. 

ما خانواده آبروداری هستیم. بابام بزرگ فامیل بود با ابهت بود. اما الان همه بدشو میگن 

پدرم ورشکست شد داغون شدیم. دیگه تحمل این مشکلات رو نداریم. 

مردم پشت سر پدر و برادرم همش حرف میزنن. 

من و خواهرامم جلوی شوهر و فامیل شوهر سرافکنده شدیم. خیلی حالم بده نمیدونم چطور این بحران رو پشت سر بزارم. احساس می‌کنم شوهرم داره ازم دور میشه تو ظاهر چیزی بروز نمیده اما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا کاری به زن برادر شما ندارم و ابدا  قضاوتتون نمی کنم ولی راسشو بخوای عزیزم هرچی بلاست سر آبرو دارا میاد و آخرشم آبروی آدمو می برن یه مشت بی آبرو که از خداو هیچی نمی ترسن جمع میشن دور هم و از آبرو دخری آدما نمایش بی آبرویی راه می ندازن آخرشم خیلی بی آبرو ها هستن که دارن با آبرو زندگی می کنن ای خدا به حق تمام مقدسات و تمام دلا شکسته قسمت میدم جوابشونو بده به تو واگذارشون می کنم تو جباری و تو قهاری و تو فتاحی   در پناه حق 

خدا لعنتشون کنه.  تو رو خدا برای عاقبت به خیری خانوادم دعا کنید.

خیر نبینن به خدا من یکی اصلا دنیا بریده شدم خدا وند با دادتون برسه ماهه من التماس دعا چشم گرچه من واسه همه همه که ازم خواستن سریع صلوات می فرستم ولی اگه ماله خودم سالهاست که درگیر نمیشه امیدوارم واسه شما حتما بشه خدا بلاهایی رو که سر من اومد اونم بی گناه واسه هیچکی نخواد و دنباله دارش نکنه باور کن فقط به امید اون دنیامو روز جزا دلخشیم همینه فقط دارم روزای عمرمو میگذرونم تا برسه به این روز