2777
2789

من کمتر از یک ساله که ازدواج کردم. همسرم مرد خوبیه و واقعا بهم علاقمندیم، اما از نظر مالی زمانی ک اومد خواستگاریم، پس انداز خاصی نداشت.

خود من سال هاست که شاغلم و به جز ماشین 2 تا آپارتمان کوچیک یکی تو تهران یکی توی یکی از شهرستان های نزدیک تهران داشتم.

آپارتمان تهرانمو فروختیم و با کلی وام و فروش طلا و یه مقدارم پس انداز همسرم یه آپارتمان تو تهران خریدیم و توش ساکن شدیم.

ولی آپارتمان شهرستان دست نزدم، چون خواهرم توش ساکنه. اینو باید بگم که همسر خواهرم قبلا وضع مالیش اصلا خوب نبود. منم دو سال و خورده ای پیش اونجا رو خریدم و رایگان دادم اونا بشینن تا دست و بالشون باز بشه

خداروشکر الان وضع مالیشون خیلی بهتر شده

من خانم هستم. علت گذاشتن نام کاربریم هم به خاطر معناش بود "دست خدا"

حالا مشکل من اینجاست که بخاطر کرونا همسرم شغل ثابتی الان نداره و به شدت فکرش درگیره و خیلی ناراحته

تصمیم گرفتم آپارتمان شهرستان بفروشم پولشو بدم همسرم تا باهاش کار کنه

حالا بگذریم که چقد سختم بود به خواهرم بگم و واقعا با بدختی بهش گفتم

نزدیک 2 ماه شده اما هنوز پولشو جور نکردن، شوهرش کلا یه مقدار بیخیاله

کلافه ام، نمیدونم چکار کنم. از یه طرف میگم نکنه بخاطر اینکه اونا خونه بخرن خودم ضرر کنم بفروشم

اصلا نمیدونم چکار کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اگه خیلی وضعتون گیره و نیاز دارین از خواهرتون اجاره بگیرید

2 ماه پیش بهش گفتم خونه رو می خوام بفروشم، گفت وقت بده

کرایش خیلی زیاد نمیشه

داری میگی فقط چند ماهه ک ازدواج کردین ، چرا باید خونتو بفروشی پولشو بدی ب شوهرت ؟یعنی تو این چند ماه اینقدر بهش اعتماد پیدا کردی ؟

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

همون بدی اجاره با پولش کار کنید بهتره ،خونتو از دست نده

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
داری میگی فقط چند ماهه ک ازدواج کردین ، چرا باید خونتو بفروشی پولشو بدی ب شوهرت ؟یعنی تو این چند ماه ...

بهش اعتماد دارم، فامیل هم هستیم. اگه قبولش نداشتم اینکارو نمیکردم

بهش اعتماد دارم، فامیل هم هستیم. اگه قبولش نداشتم اینکارو نمیکردم

نمی خوام ذهنیتت رو خراب کنم ،ولی فرقی نمیکنه ک فامیل باشه یا غریبه ۔ میتونم بپرسم شغل همسرت چیه ؟تحصیلاتش چقدره؟؟

حسم میگه اونجا روو نگه دارم ولی به خواهرم بگم پول رهن بدن چون میدونم که این پولو دارن

به نظر من هم این طوری بهتره 

نمی خوام ذهنیتت رو خراب کنم ،ولی فرقی نمیکنه ک فامیل باشه یا غریبه ۔ میتونم بپرسم شغل همسرت چیه ؟تحص ...

الان بخاطر کرونا داره با ماشین کار میکنه

قبلا خودشون تولیدی داشتن و وضعشون خوب بود

تحصیلاتش دیپلم

الان بخاطر کرونا داره با ماشین کار میکنه قبلا خودشون تولیدی داشتن و وضعشون خوب بود تحصیلاتش دیپلم

بابای من هم تولیدی داره ، کیف پول میزنه ۔ به نظرم اگ بخواد میتونه کار خودشو انجام بده کرونا هم تاثیری رو کارش نذاشته چون مشتری های ثابتش رو داره ،درامدش هم خوبه