2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره کردن نداره دوست عزیز منم میترسم و فوبیای شدیدی دارم اما خوشبختانه توسط یکی از بستگانم با کلینیک کاخ آشنا شدم اما بازم چون خیلی میترسیدم کلی تحقیق کردم و بعد مراجعه کردم هر چی از راحتی و حال خوبی که داشتم بگم کم گفتم بیهوشی ها توسط دکتر سبزواری و دکتر کاشانی که فوق تخصص بیهوشی هستن انجام میشه من بعد از به هوش اومدن حال به نسبت خوبی داشتم و اصلا اذیت نشدم و خیلی راضی بودم و هر کسی رو میبینم که دندان درد داره بلافاصله کلینیک کاخ معرفی میکنم چون از همه نظر عالی هستش.

اما بازم برای اطمینان خاطر شما ادرس وب سایت و صفحه اینستاگرام شون رو میذارم خودتون برین نگاه کنین تا خیال تون راحت تر باشه

https://www.kakh.clinic/ ادرس وب سایت :

https://www.instagram.com/kakhclinic/ ادرس صفحه اینستاگرام :

سلام عزیزم شما کار دندان با بیهوشی انجام دادید؟

نه.....چرا بیهوشی؟؟؟؟اتفاقا دیروز دندونپزشکی بودم پانسمان کرد وقت داد هفته دیگه برم دوباره

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

درمانگاه تخصصی دندانپزشکی ریحانه رو پیشنهاد میدم. کارشون فوق العاده است.هم در حالت عادی کار انجام میدن و هم برای افرادی که ترس دارن با خواب آرام توسط متخصصین بیهوشی کار انجام میشه. با اکثر بیمه ها طرف قرار داد هستند

مثل اینکه هیچ کی از دندان پزشکی نمیرسه خداروشکر🙏😒😅

کلینیک ترنج هست، باهاشون تماس بگیرید خدمات دندانپزشکی با بیهوشی بزرگسالان رو ارائه می کنند. این هم شماره تماس شون

شماره تماس کلینیک
02177737762
02177702655

شماره تماس اضطراری
09196599211

آدرس :
تهران، فلکه دوم تهرانپارس، فرجام شرق، روبروی اداره برق، کلینیک دندانپزشکی ترنج