2777
2789

همیشه دلم میخواست یه دزد دریایی بدزدتم😐

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فانتزیم این بود که با کراشم برم بیرون😂😂😂😐

فانتزی هممونه😔

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

فانتزیام همیشه جنگی بود😐

مثلا فکر میکردم الان جنگه به من ی تفنگ گنده دادن همرو میکشم قدرت خیلی زیادی دارم همرو با لگد میزنم بهم هرچقد شلیک میکنن جاخالی میدم. 

البته هنوزم همون دیونه چند سال قبلم بازم از این فکرا میکنم😂😂😂

ما لبخندی هستیم که به بغض الوده شده 🙃

من 

دوست دارم وقتی تو تلویزیون خوراکی هست یا هرچیز دیگه دستم بکنم‌تو تلویزیون و اون‌چیزارو بردارم اخ اخ چیمیشد

💔من دختر روز ای تنهایی باهرعذاب تازه جنگیدم از غصه فردا نگو بامن که روز ای بدتراینم دیدم💔