2777
2789
عنوان

بالاخره واكسن پدرم رو زديم نميدونم خوشحال باشم يا نگران

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 48 پست
بهترین کار کردید زدین ولش کن حرفای خواهر شوهرت حرف الکی زده  ایشالا سایه پدرت 100 سال بالای سر ...

ممنون عزيز دلم خدا سايه همه پدرمادرارو حفظ كنه

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
اصل چی ؟بیشتر توضیح بده

این خانم رو ول کن عزیزم ایشون چند وقت پیش ، میگفت زمانیکه مردم ایران از قطحی مردن بخاطر واکسن های انفولانزایی بود که انگلیس ها دادن احمد شاه اورد ایران زد 

حالا توی اون سال اصلا احمد شاه روی سلطنت که نبود هیچی اصلا مرده بود 😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهشون باشه شما درست میگید اخه واکسن اگه عوارض داشته باشه بلافاصله بعدش نشون میده، نه یکسال بعد این ...

نه دوز اول رو زد امروز. دوز دوم مرداد ماهه.والا منم حوصله بحث با همچين آدمايي رو نداشتم فقط تا اينجا گفتم كه واكسن عوارضش تا يه سال نميمونه و ديگه سكوت

کتاب سینوهه رو بخونید میبینید مردم توی هر دورانی دچار جهل بودن الان توی عصر تکنولوژی این حرف ها یعنی ...

من نميخوام وارد بحث خواهرشور اينا بشم ولي آره از نظر من خواهرشوهرم عقب موندس با اينكه خيلي ادعاش ميشه روانشناسي خونده ولي حتي حرفاي كتاباي درسيشم قبول نداره متاسفانه

نه دوز اول رو زد امروز. دوز دوم مرداد ماهه.والا منم حوصله بحث با همچين آدمايي رو نداشتم فقط تا اينجا ...

ببین همیشه یه سرب آدم خودشون عقل کل میدونن الان کل اروپا و آمریکا واکسن زده اسراییل تقریبا 100 درصد مردمش واکسن زدن در مقابل بعضی افکار فقط سکوت کن 

ببین همیشه یه سرب آدم خودشون عقل کل میدونن الان کل اروپا و آمریکا واکسن زده اسراییل تقریبا 100 درصد ...

درسته. آره من كلا ديگه در مقابل حرفاي عجيب اونا سكوت ميكنم بحث نميكنم ديگه

چرا عوارض ی نداره  والا توشهر ما یکی زده پرستار جوون سالم فلج شده خودشون اعلام نمیکنن

آخه تو فضاي مجازيم كسي بازتاب نداده

نه دوز اول رو زد امروز. دوز دوم مرداد ماهه.والا منم حوصله بحث با همچين آدمايي رو نداشتم فقط تا اينجا ...

به هر حال این سه ماهم خیلی رعایت کنید، انشاالله دو هفته بعد از دوز دوم بدنشون ایمنه و خیالتون راحت میشه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜