2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربری جدید ایجاد کردم خودبخود سیاه شده صفحه ام

خوش به حالت

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
کاربری جدید ایجاد کردم خودبخود سیاه شده صفحه ام

ببین گوگلت رو نزدی رو حالت مخفی(سایه یا هرچی....توی هرگوشی اسمش متفاوته)

با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊
ممنون درست شد همین بود که شما گفتید

خوبه پس.خواهش میکنم

با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊