2777
2789
عنوان

مذهبی و غیر مذهبی بیاین😔

436 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 😔❤️

من یک عدد زن عشق چادری مذهب شیعه هست. 

خیلی ناراحت میشم ازون هایی که با بی ادبی جواب اونایی رو میدن که بازم با بی ادبی اعتقادات یه شخص مذهبی رو لگد مال میکنه میگه خرافاته ینی چی؟ ینی من که عاشق مولا علی هستم و ازش حاجت میگیرم خرافاته😔

چرا میگین چادر چیه یه تیکه پارچه سیاه 😔؟ 

من عشق چادری چی بگم؟ 

از یه طرف میگم همش تقصیر اونایی هست که بلد نیستن اعتقادشون رو درست بیان کنن میپرن به مخالفاشون و این باعث میشه که از یه زن چادری بدشون بیاد 😔ومتاسفانه خیلی از نوجوانا از رفتار بد ماها تاثیر می پذیرن و از دین و مذهب ضده میشن... 

ازون طرف میبینم بدون هیچ احترامی کل اعتقاداتی که برامون ارزش داره با یه پست داره میره رو هوا... 

به خدا یه خورده احتیاط کنید مذهبیا یه کاری نکنید که باعث بشین مردم ازتون ضده بشن... 

فقط همین...🌷❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام ناراحت میشیم جایی که میگن نیاین همتون میپرین توش،واقعا همه جا که نباید برین بالا منبر 

مگه چی شدههه

اون تاپیک مهاجرت دعوا شد؟

دارع قلبم میوفته از سینه، وزنه چشمات بدجوری سنگینه، جوری کع انگاری دوتا پام روی مینِ😜 شاید اصلا خدا بخشید،دیگه مرگ بر گفتنامونو نشنید:)احتیاج دارم به طُ،، به گفتن از حالم به طُ انقد دسته گل آب بدیم، بگن نه تو آدم بشویی نه من آدم بشو..احتیاج دارم بریم، یه ماه شمال باشیم بعد از جنوب درایم:))اصلا احتیاج دارم دیگه بریم نیایم..یه چند ماه از زندگی رسید نخوایم ..                     احتیاج دارم بهم اعتماد کنی بدون امضا، همین،،،،بهت همه گندامو بگم بشنوی و یه دونه چرا نگی                            احتیاج دارم بگی حق نداری بری، وایسا باهم بریم،،بگی مراقب باشم موقع رانندگی:))                                                        تو رو جای خدا نه، تو رو بعد از خدا من، قدِ عشقای عالم میپرستم، میپرستم..دلم قرصه وقتی یه کوه میذاره دست تو دستم(بابا♥)                                                                   تو شخصی ترین حریممی ، افراطی ترین عقیدمی ، انگیزمی ، بیشتر از یه نیممی ، دلیل اینکه الان منطقی امی ، همیشه چپه سینمی ، میتپی♥

شما خيلي گلي... به حرف كسي توجه نكن،هركي اندازه شخصيتش حرف ميزنه،، در ضمن قانون اسلام و كشورمون حجابه، تمام، بحث هم نداره. حالا شما عشق چادري مانتو نميخواي به من چه به بقيه چه 

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه

ولله گلم من چادر دوس ندارم ولی برای محله میپوشم که بهم گیر ندن ولی بیرون مانتو میپوشم تو خونه مون یه جوری حجاب رو اجبار میکنن که از هر چی دینِ بدم اومده 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

من مذهبی نیستم 

چادری نیستم

گاهی نمازم قضا میشه

ولی عاشق اهل بیتم ،امام حسین همون کسی بود که وقتی اسمشو صدا زدم شفاعتمو کرد امام علی همون شاهی که واسطه شد حاجت بگیرم حضرت فاطمه همون بانویی که اسمش بهم آرامش میده

هرکس هر عقیده ای داره واسه خودش نگه داره واسه دیده شدن واسه عقده گشایی با حرف های پوچ قلب بقیه رو نشکنن

چه بخوان چه نخوان عشق به اهل بیت تا ابد تا لحظه آخرت در عالم باقی میمونه

خواهرم رو گشت گرفت ولی انقدر شعورم میرسه که این تقصیر اسلام و ائمه نیست😊😉