2777
2789
عنوان

کمک ب بچه کلاغ

221 بازدید | 18 پست

بچه ها امروز تو پارک یه بچه کلاغ دیدم ک افتاده بودزمین و خیلی بی جون بود و اصلا تعادل نداشت و تا میومد راه بره می‌خورد زمین و جوری بود ک انگار اصلا جون نداشت

پدر مادرشم بالا سرش رو درخت بودن ولی کاری برای بچه کلاغ نمیکردن... من بچه کلاغو برداشتم بردم دامپزشکی پرندگان... 

حالا همش فکر میکنم نکنه کارم اشتباه بوده و نباید بهش دست میزدم و پیش پدر و مادرش رهاش میکردم... نظر شما چیه!؟؟ 

کار درستی  کردین  افرین

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

نمیدونممم ،نکنه تازه متولد شده بوده و از تو لونه افتاده پایین؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا پرت شده بود آخه اصلا جون نداشت راه بره و یجورایی میلنگید

شاید چون تازه متولد شده بوده اونجوری بود  

اگه تازه متولد شده بوده خب به مادر پدر نیاز داره تا برسه به یه حدی از رشد اما تو ناراحت نباش نمیدونستی، نمیتونی فردا ببریش همونجا ؟ زنگ بزنی آتش نشانی بیاد بذارش بالای درخت تو لونه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

شاید چون تازه متولد شده بوده اونجوری بود   اگه تازه متولد شده بوده خب به مادر پدر نیاز داره تا ...

چرا فردا میرم میارمش میزارم سرجاش... 

چیکار کنم... مثلا دلم سوخت خواستم کمک کنم 😂🙄😑

چرا فردا میرم میارمش میزارم سرجاش...  چیکار کنم... مثلا دلم سوخت خواستم کمک کنم 😂🙄😑

آخییی عزیزم 

آفرین😘😘

تو مهربونی 

خدا خیلی مهربونا رو دوس داره 

من ک عاشقت شدم 😍🌸❤

سلام گلم

ب خدا ...جون میگیرم این تایپکارو میبینم میفهمم هنوز همچین ادمایی هستن

عزیزم اگه ورش  نمیداشتی گربه ای چیزی میخوردش 

آفرین بخدا 

😍😍😍😍😍😋🙂 

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
قربونت برم عزیزم... مرسی از دلگرمیت 

فدات 😘😘😘😘😍😍😍😍😍

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک