2777
2789

من خودم کودک آزار دیده ام 

از لحاظ روحی روانی 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چی بوده 

یه حیون عوضی میخاست شلور بچه ۸ساله رو دربیاره در حالی که طرف ۵۰سالش بود زن بچه عروس داماد داشت

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

بله دیروز دیدم یه چیز باور نکردی 

دیروز رفتم دنبال پسرم کلاس خصوصی میره یک پسر دیگه ام میاد اونجا معلمش می‌گفت صورتشو ببین این بچه از بس شیطونه ببین مادرش چکارش کرده،اصلا من شوکه شدم پسر نه ساله صورتش طوری کبود شده بود اینگار تصادف کرده بود فقط تو دلم گفتم زنیکه کثافت وقتی نمیتونستی بچه داری کنی گوه خوردی این طفل معصوم و بدنیا اوردی،بشکنه دستش

بمیره بیشرف  بچه بیچاره چی کشیده

بچه بیچاره هنوز تو عزابشه و شاکی از مادرش که چرا حواسش به دختر بچش نبوده 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇