2777
2789
عنوان

برای عفونت زنان چی خوبه؟🙄🙄🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 38 پست
عزیزم باید بدونی عفونت باکتریاله یا قارچی !من رشتم مرتبط هست اما باید نوع عفونت رو بدونی  اگر ...

عزیزم دکتر من داکسی ساکلین نوشته بود

من رفتم داروخانه خیلی ناراحت شدم دیدم اینو نوشته. اخه عفونتم شدید نیست که همچین دارویی بخورم. واقعا راه دیگه ای نیست؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خانوما همه ازخودشون ناراضین..کسی ک فروخته گفته تنگ کنندس همه زنا میگن وااایییی چ عالی..بله توی ...

من عفونت ندارم

ودقیقامیخاستم۔برای تنگ کنندگی استفادہ کنم😀

کہ دیگہ نمیکنم😰

وخدایی که بشددددت کافیست❣
عزیزم دکتر من داکسی ساکلین نوشته بود من رفتم داروخانه خیلی ناراحت شدم دیدم اینو نوشته. اخه عفونتم ش ...

والا خب من نمی دونم نظر پزشک چی بوده ک اینو داده میشده با داروی ساده تر هم مشکل رو برطرف کرد ،چون بیشتر این داکسی سایکیلین برای بیماری های شدید مقاربتی داده میشه خب از دسته تتراساکیلینهاست!

کاش از خود پزشک میخواستی بنا به شرایط شما دارو رو تغییر بده 

اگر عفونت از نوع قارچی باشه همراه با سوزش یا خارش از فلوکونازول میشه استفاده کرد اگر باکتریال باشه از مترونیدازول یا کلوتریمازول 

اینا معمولا داروهای بی عوارض و بی خطری هستن و با مصرف دوره ای مشکل بر طرف میشه 

والا خب من نمی دونم نظر پزشک چی بوده ک اینو داده میشده با داروی ساده تر هم مشکل رو برطرف کرد ،چون بی ...

نمیدونم قارچی یا باکتری بودنشو.ولی هرچی هست شدید نیست چون نه خارش و سوزش داره نه بو. متاسفانه موقع خرید متوجه شدم این قرصو نوشته. خیلی ممنون از شما

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓