2777
2789
عنوان

چجوری میشه زندگیم تغییر بدم؟؟

92 بازدید | 9 پست

من مدتیه با شوهرم بحث دارم به خاطر اینکه هیچی تو زندگیم مرتب و درست نیست...

یه دلیلش مشکلات زندگیه و اینکه سالهاست منتظرم بچه دار بشم ولی نمیشه...

خونم رو هم دوست ندارم و اصلا انگیزه ندارم برای کارام...

حالا تصمیم گرفتم یکم روزمرگی هام تغییر بدم 

اگ هستین مختصری از روزمرگیام بگم شما بگین چیو باید تغییر بدم💛💚💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انقدر با فکر بچه زندگیتو سخت نکن میاد انشاالله ب وقتش.به خودت برس خونم خونس دیگه ادم همه چیزو بدست میاره تغییر دکور بده اونجور که دوس داری گل طبیعی بخر بذار خونت بهشون برس روحیه بگیری.دکترخوبم برا درمان برو

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

من صبا تا دوازده میخوابم چون شب خوابم نمیبره از اونورم دیر بیدار میشم..صبحانه و ناهارم یکی میشه...تایم بعدازظهر خونم و معمولا جایی نمیرم...6 به بعد شاید برم بازاری جایی یا خونه مادرشوهرم یا خواهرم...

دوست و رفیق خاصی ندارم ...فقط یه جمع 12 نفره هستیم که همگی زوج هستن و شبای جمعه معمولا دور هم جمع میشن که نوبتی میچرخه...

نه علاقه ای به فیلم دارم نه اهنگ...شبا هم تا دیر وقت یا تو گوشیمم و اینجام یا دعایی نمازی چیزی میخونم اگ حالش داشته باشم...

مرسی که نظر میدین عزیزای دلم

برای مامان شدنم صلوات بفرستین..مطمعنم اگ بچه دار شم دیگ وقت سرخاروندنم ندارم💙💚💛💜

صبح زود بیدار شدن ورزش کردن هم خیلی خوبه 

هر روز یه قسمتی از خونه رو مرتب کن 

یه روز کشو یه روز کابینت یه روز اتو کردن

به پوستت و برس 

ده دقیقه کتاب بخون 

هر روز یه دسر کوچیک درست کن 

ی مدت نت نخر😐والا زودبخواب اگه نمیتونی پاشی تا زود بیدارشی نصف کاراتو صبح میرسی ورزشم بکنی خیلی تاثیر داره

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

اگه واقعا میخوای تغییر کنی صبح ساعت ۸ بیدار شو به خودت برس لباس خوشگل بپوش خونتو مرتب کن . بعد ورزش کن . بعد نهار درست کن . بعد از ظهرم که میری بیرون . یه کلاسی چیزی شرکت کن . خودتو مشغول کن . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
ی مدت نت نخر😐والا زودبخواب اگه نمیتونی پاشی تا زود بیدارشی نصف کاراتو صبح میرسی ورزشم بکنی خیلی تاث ...

به خاطر کرونا و محدودیتا خیلی سخت شده همچی...قبلا خونه مامانم که شهر دیگست میرفتم یه هفته میموندم باشگاه میرفتم کلاس میرفتم  الان خیلی وقته حتی یه پارکم نرفتم 

به خاطر کرونا و محدودیتا خیلی سخت شده همچی...قبلا خونه مامانم که شهر دیگست میرفتم یه هفته میموندم با ...

اره عزیزم برا همه اینجور شده ولی اینجورم ادم از افسردگی نابود میشه تا قبل کرونا