parisa_azeri_qizسابق🙃 گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃
من موهام مردونه اس یا با تی شرت و شلوار میرن بیرون یا پیراهن مردونه میپوشم با شلوار و کلا کپ همین😁
Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈 song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
امم برادری چیزی نداری؟من مال برادرمو که دو برابرمه میپوشم تو تنم خوش ایست میشه😁زیرشم یه تی شرت مردونه میپوشم با شلواری که بهش بیاد ولی ترجیحا شلوار کوتاه که به کفش کالج بیاد
واستا یه نمونه پیدا کنم
Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈 song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
خب ستش کن مثلا تی شرت سیاه با یه پیراهن مردونه راه راه ابی و شلوار مشکی جذاب میشه 🤔این تیپ پایه منه
فقط تو پیراهن مردونه ها چون اصولا پهنا شونه ام کمه تا میزنم تا ارنج ام