2777
2789

لباسای لش

و بنظرم رنگای فانتزی بانمک ترن

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موهام مردونه اس یا با تی شرت و شلوار میرن بیرون یا پیراهن مردونه میپوشم با شلوار و کلا کپ همین😁

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
من موهام مردونه اس یا با تی شرت و شلوار میرن بیرون یا پیراهن مردونه میپوشم با شلوار و کلا کپ همین😁

خب پیرهن مردونه چجوری بپوشم مدل عکس ندارین؟

خب پیرهن مردونه چجوری بپوشم مدل عکس ندارین؟

امم برادری چیزی نداری؟من مال برادرمو که دو برابرمه میپوشم تو تنم خوش ایست میشه😁زیرشم یه تی شرت مردونه میپوشم با شلواری که بهش بیاد ولی ترجیحا شلوار کوتاه که به کفش کالج بیاد 

واستا یه نمونه پیدا کنم

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
پیرهن مردونه زیاد داریم

خب ستش کن مثلا تی شرت سیاه با یه پیراهن مردونه راه راه ابی و شلوار مشکی جذاب میشه 🤔این تیپ پایه منه 

فقط تو پیراهن مردونه ها چون اصولا پهنا شونه ام کمه تا میزنم تا ارنج ام

واااایی مرسی😚😘

خواهش😃