2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا این تیپ سفید قرمز رو میزدم ولی دیدم مردم حرف در میارن چون خیلی جذاب میشی . قرمز مشکی سنگین تره یا  قرمز سبز  

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)

بپوش برو جلو آینه ببین با کدوم رنگ خوشگلتر میشی، همونو بپوش🙂🌹

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
اسمارتیزه؟

اره 😐😐

شوخی بود 

با مشکی یا کرم شیری ست کن 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
سفید جیغ نیس😁🌹 طوسی و سفید و مشکی رنگای خنثی ان

اره ولی به نظرم جیغه :/ عجیب فراری ام از رنگ سفید نمدونم چرا اصلا خوشم نمیاد ازش :/ 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
اره 😐😐 شوخی بود  با مشکی یا کرم شیری ست کن

🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
😶چه ربطی دارع یعنی ادم باشال ابی ومانتوصورتی خم شه باسنش توچش وچال بقیقه نمیره؟😶😶😶😂

رنگ شال و مانتو مشکلی نداره

ولی خب شلوار سفید خیلی تو چشمه و هر قسمت آدمو قشنگ  نشون میده مخصوصا با مانتوی کوتاه فرض کن شلوار سفیدم پوشیده باشی خم شی چه نمایی از باسن دیده میشه😶😂

رنگ شال و مانتو مشکلی نداره ولی خب شلوار سفید خیلی تو چشمه و هر قسمت آدمو قشنگ  نشون میده مخصو ...

😂😂😂تاحالانپوشیدم.بخرم  بپوشم جلوشوهرم😂

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌