2777
2789

یک زمانی تمام عشقم جانم امام حسین بود شب عاشورا بود رفته بودم حسینیه عزا داری ارباب م حسین بکنم اونجا کاغذ قلم گذاشته بودن هر کی دوسته داره عریضه ای برای امام حسین بنویسه منم با تموم احساسم یک چند جمله نوشتم گفت شماره ت هم بنویس قرعه کشی برای بهترین جمله سفر کربلا و مشهد داریم بعد ده روز با من تماس گرفتن گفتن شما برنده مشهد شدی که روز  اربعین امام حسین نزد امام رضا باشی خدا میدونه اون لحظه حالم چقدر دگرگون شد چقدر خوشحال شدم ولی نمیدونستم که این سفر سبب خواهد شد زندگیم نابود بشه میگن امام رضا گره گشا ست ولی برای ما چهار قفل شد دیگه اعتقادم پوچ شد نمیتونم هضم کنم این موضوع رو دارم عذاب میکشم😔    

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شد 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

واسه چی تو راه واست اتفاقی افتاد

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

زیر لفظی میخوایی 🙄🙄🙄🙄

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید