اول اینک ژیلتو کلا حذف کنین ..از موم استفاده کنین اگ موم الوورا باشه ک چ بهتر..دوم جوش شیرین یا با اب یا سرکه یا اب لیمو تازه ترکیب کنبن بزنین ب زیربغلتون با سرکه بهتر جواب میده . 😊
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
جوش شیرین با سرکه کف میکنه ؟ وقتی از کف کردن افتاد بذاریم نه؟
و اینکه چند دقیقه بمونه رو بدن؟ هفته ای چندبار؟ ممنون😍😍😍
دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
برا بییکنی من فعلا دارم میرم اپلاسیون با موم الوورا زغال بلوبری ک مخلوط میکنن میزنه یکم سفید تر شده ارایشگره کفت میتونی جوش شیرین و سرکه هم بزنی ب بیکینی امتحان نکردم لیزر کنین اگ میتونین منم میخام انجام بدم سیاهیی زیر بغل و بیکینی فقط بخاطر ژیلت هس
دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔