2777
2789
عنوان

فاقد چربی...

61 بازدید | 13 پست

من پوستم خشکه امروز ضد افتاب سینره خریدم روش نوشته فاقد چربی یعنی برا پوست خشک مناسب نیست؟ یا اصلا ربط نداره؟

گاهی چقدر آدم  دلش برای داشتن یک خیال راحت تنگ میشود

نه فاقد چربي براي پوست چربه شما عوضش كن براي پوست خسك بگير

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه فاقد چربي براي پوست چربه شما عوضش كن براي پوست خسك بگير

واقعا؟؟؟منکه گفتم پوستم خشکه برداشت اینو داد منم بازش کردم دیگه نمیشه عوضش کرد😫

گاهی چقدر آدم  دلش برای داشتن یک خیال راحت تنگ میشود

اگر گفتی بهشون پوستت خشکه که این رو نباید می‌دادند

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
واقعا؟؟؟منکه گفتم پوستم خشکه برداشت اینو داد منم بازش کردم دیگه نمیشه عوضش کرد😫

برو بهش حتما بگو چون پوستت خشكه كرمه بدون چربي رو پوستت نميشينه ها 

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
گفتم دوبارم گفتم

موظفند پس بگیرند. اشتباه فروخته. باز هم کرده باشی باید پولت رو پس بدن. مساله‌ی بهداشتی‌ش و اینکه نمی‌تونند دوباره بفروشندش به شما ارتباطی نداره. خود فروشنده باید جریمه‌ش رو بده. 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.