2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ ساله درگیرشم،،مسکن که اثر نمیکنه،،چشماتو ببند برو تو یه اتاق تاریک دراز بکش،،ای خدا همه ی مریضا ر ...

مرسی عزیزم اره مسکن هم خوردم حتی نفس کشیدنم هم ازارم میده خیلی دردش بده محکم سرمو بستم حالت تهوع دارم

من و پسرم  
مرسی عزیزم اره مسکن هم خوردم حتی نفس کشیدنم هم ازارم میده خیلی دردش بده محکم سرمو بستم حالت تهوع دار ...

میدونم  خوب میدونم ،نور گوشی هم اذیت میکنه کمتر نگاه کن به صفحه ی گوشیت

نه گلم مرسی خانمی تنت سلامت

ما خانوادگی میگرن داریم.مامانم‌خیلی خیلی وحشتناک‌بود درداش یکسال این قطره رو استفاده کرد کاملا خوب شد.خودمن‌دومین قطره رو دارم‌استفاده میکنم‌خیلی خیلی کم شده یادم‌نمیاد کی سردرد گرفتم.میگرنم‌یاد رفته.اونم‌منی که شده بود برم‌اورژانس چون‌گاها خیلی وحشتناک‌بود میگرنم.باورکنین اصلا باورنمیکردم این قطره فسقلی جواب بده براهمین تنبلی میکردم بخرم.قطره اول رو‌که تموم‌کردم‌معجزشو دیرم.حتما حتما بخرو استفاده کن

قطره روغن بنفشه برپایه کنجد رو از عطاری معتبربخر حدودا هشت تومنه.هرشب دوقطره تو‌هردوطرف بینیت بریز.جمعا چهارقطره.مامانم بعد یه مدت جواب گرفت‌من‌بعد تموم شدن یه قطره دیدم‌کامل خوبشدم.البته بعد استفاده چن‌روز خلط گلو و سوزش گلو کاملا طبیعیه چون بلغم بدنو خارج‌میکنه.ازخودم‌نمیگما طب سنتی این قطره رو معرفی کرده.میتونی سرچ‌کنی عزیزم.ارزومه مثه من از شر میگرن‌خلاص شی