2777
2789
عنوان

ریزش موکم خونی بی خوابی سردی طبع...

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پریودام خیلی نامنظمه ولی ازمایش دادم کیست  و.....نداشتم الان هم 3 ماهه پریود نشدم اضافه وزن ...

شمااسترس تون طبعتون ریخته بهم هرروزیکی ازینایی ک میگم بخورتخم مرغ شیره میوه جات سبزی هامخصوصاجعفری بریزتوسالاد وریحان روزی بیست عددمویز یک خرماوگردو رازیانه یاعرق شوبخوریاپودرش روزی یک نخوداندازه نخود اگ خوابت کم شده روزی پنج تاگل میخک بریزتونصف استکان اب بخوریاپودرش کن یک ذره بخورروز درمیون یاهرروز

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
یه خانم که ریزش موفقط بالای سرشه پشت وبغلسرش موزیاده علت این ریزش چی میتونه باشه البته پدرش هم کچل ه ...

خیلی جوش میزنه فک خیال داره؟آدم گرماییه؟زودعصبانی میشه؟

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
اگه بهم بگی برای میگرن چکار میشه میشه کرد ممنون میشم  چون دیگه نمیخوام قرص های دکتر رو ادامه ب ...

چه قرصی میخوری؟دوزمصرفیت چه قده؟

عه عرقشو بگیرم . روزی چقدر بخورم آره خیلی فکر و خیال دارم 

گفتم دیگه یک استکان خوابت چجوریه زیادیاکم؟

شمااسترس تون طبعتون ریخته بهم هرروزیکی ازینایی ک میگم بخورتخم مرغ شیره میوه جات سبزی هامخصوصاجعفری ب ...

دو هفته هست دارم صبحا دمنوش رازیانه میخورم که پریود بشم اما نشدم . بنظرتون کارم بی فایده هس؟

رفقا برام دعا کنید خیلییییییی  محتاجم به دعاهای قشنگتون💖🙏
همش گرممه مخصوصا از بعد زایمانم به شدت احساس گرما دارم  وقتی از نظر همه هوا خوبه من دارم از گ ...

عرق کاسنی بخور یابرگ کاسنی بخرروزهفت برگه رودم کن بخور

این چند روز خیلی😢یه کوچولو تیرویید داشتم چند ماه پبش دیگه نرفتم ازمایش.بخاطر اونم میشه؟

آره تیرویید میریزه بهم همه چی رو

چه قرصی میخوری؟دوزمصرفیت چه قده؟

نورتریپتیلین 100 شبی یک و نیم قرص

توپیرامات 100شبی یک و نیم قرص 

موقع سردرد هم سوماتریبیتان 50و یه ناپروکسن 100

الان که یک و نیم قرص میخورم سردردام از ماهی چهار بار به ماهی سه یا دو بار کم شده 

گفتم دیگه یک استکان خوابت چجوریه زیادیاکم؟

ممنون . کم بخاطر ماه رمضون تا صبح بیدار بودم حتی تا نه صبح 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
بچم تقریبا 2 ماه‌ش بود دادم چیز خاصی نبود

کم خوابی نمیکشی؟به خاطربچه ت؟یاحرص جوش نمیزنی؟عرق رازیانه بخورهم ریزش موت حل میشه هم شیرت زیادمیشه یاکه رازیانه پودرکن بخورسیاه دونه عسل هم روزیک قاشق چای خوری بخور،چایی نخوربه جاش اسطخودوس اویشن ساقه نعنادم کن لیموعمانی روبریزتولیوانت مزه بده بخور خیلی خوبه

دو هفته هست دارم صبحا دمنوش رازیانه میخورم که پریود بشم اما نشدم . بنظرتون کارم بی فایده هس؟

سیاه دونه وعسل بکوب بخورهرروزجای تخم دان هات لیوان بنداز