2777
2789
عنوان

ریزش موکم خونی بی خوابی سردی طبع...

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 101 پست
سلام ۲شب پیش ب طور اتفاقی دیدم ک موهای زیادی جلوی سرم ریخته و زمینه سرم کاملا مشخصه خیلی ناراحتم چکا ...

متولد۷۹؟

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پریودام خیلی نامنظمه ولی ازمایش دادم کیست  و.....نداشتم الان هم 3 ماهه پریود نشدم اضافه وزن شدید دارم خوابمم خیلی سنگینه استرس کنکور هم دارم موهامم خیلیییییییی میریزه . پیشنهاد شما چیه؟؟؟؟ طبع من سرده درسته؟؟؟؟

رفقا برام دعا کنید خیلییییییی  محتاجم به دعاهای قشنگتون💖🙏

یه خانم که ریزش موفقط بالای سرشه پشت وبغلسرش موزیاده علت این ریزش چی میتونه باشه البته پدرش هم کچل هستن فقط اطراف سرمودارن میتونه ارثی باشه؟اخه میگن فقط سراازپدرارث میبرن کچلی را پدر

دقیقا همش بیخوابم . کاسنی از عطاری بگیرم چطور استفاده میشه

فکرخیال میکنی؟کاسنی همه جاهست عرقش ولی اگ خواستی برگ شوبگیری روزی یک برگ شوبایک استکان بخور

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
بچه شیر می‌دم 10 ماهشه کچلی سکه ای گرفتم خیلی موهام میریزه تقریبا از 4 ماهگی بچم شروع شده ریزشش سف ...

بیشتراحساس سرمامیکنی؟

فکرخیال میکنی؟کاسنی همه جاهست عرقش ولی اگ خواستی برگ شوبگیری روزی یک برگ شوبایک استکان بخور

عه عرقشو بگیرم . روزی چقدر بخورم

آره خیلی فکر و خیال دارم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
سلام ۲شب پیش ب طور اتفاقی دیدم ک موهای زیادی جلوی سرم ریخته و زمینه سرم کاملا مشخصه خیلی ناراحتم چکا ...

یک آزمایش خون بده فکر خیالی هستی؟

من كم خوني شديد دارم چيكار كنم

تخم مرغ شیره سه روزیکباربخورکاچی درست کن بانبات زعفران سیاه دانه وتخم شنبلیله توسالادت جعفری کاهوبزن سس تون باسرکه آب ماست سس کم بخور نخودهم بخورسه چارروزیکباربه شکل آش یاهرجوراسفناج زیاداثرنداره ولی خوبه زیره سیاه یاسبز ازینایی ک گفتم اگ روزی یک یشویک واحدبخوری خوب میشی یک واحدیعنی یک قاشق غذاخوری

بچه شیر می‌دم 10 ماهشه کچلی سکه ای گرفتم خیلی موهام میریزه تقریبا از 4 ماهگی بچم شروع شده ریزشش سف ...

یک ازمایش خون بده