2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم مهم تره ؟

139 بازدید | 14 پست

به نظرتون 

عشق مهم تره 

یا پول و ثروت 

؟؟؟

تعداد رای : 28
نظرسنجی
عشق میان دو نفر
14
50%
پول و ثروت
14
50%
❤Donyam  ❤A A girl’s smile hides a thousand words, a girl’s tears hide a thousand feelings

هر دو باهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ب عشق رای دادم ولی عشق بدون پول دردسرداره پولداری بدون عشق پوچی میاره...

دوتاش باید حتما باهم باشه که احساس خوشبختیت کامل باشع❤️

یاد این دکلمه افتادم ک یکی دندان داشت ولی نان نداشت دیگری نان داشت ولی دندان نداشت وقتی خوشبختی که دندون داشتع باشی تا نون بخوری❤️🌺

یع خوانندع خاموش بودم 😐که تبدیل شدم بع یع خواننده فعال 🤪😁...چ بسا سابقم از بعضیاتون بیشترم باشع🤭 ....اصن دلمم مخاد تو همه تاپیکا نظر بدم😕🤨😅....طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈یع آدم متاهل و متعهد😉🤭...دوست دارم آقایی جونم😍❤️...دعاکنید انشالله آبان ماه بدون مشکل عروسی بگیرمو💃 و سال دیگش عکس بی بی چک مثبت براتون بزارم🤪🤪😐😍❤️ و اینجوری شم🤰🤱
گور بابای عشق🤣وقتی عشقت خیانت کنه دوهزار نمیارزه  

بله درسته ولی اگه عشق بین دو نفر باشه و حاظر باشن واسه هم دیگه جون بدن خیلی میرزه 

❤Donyam  ❤A A girl’s smile hides a thousand words, a girl’s tears hide a thousand feelings
من ب عشق رای دادم ولی عشق بدون پول دردسرداره پولداری بدون عشق پوچی میاره... دوتاش باید حتما باهم با ...

بله نظر شما کاملا درسته 

بله درسته ولی اگه عشق بین دو نفر باشه و حاظر باشن واسه هم دیگه جون بدن خیلی میرزه 

جون بدن نه!!حاضر باشن واسه اسایش هم تلاش کنن میارزه

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده