2777
2789
عنوان

چجوری خیانت رو ثابت کنیم؟

153 بازدید | 14 پست

سلام.کسی ک تو دوره عقده و زیاد شوهرش رو نمیبینه و ب دلایلی شک ب خیانت شوهره داره.چ راهایی هستش ک بتونه بفهمه شکش درسته یا نه

ب گوشیش دسترسی نداره.گوشیش رمز داره و همیشه سایلنته و هنیشه دستشه و قایمش میکنه

همین که بهش شک داری یعنی این ازدواج اشتباهه ، اعتماد نباشه زندگی جهنمه.حالا خوددانی

بحث اعتماد نیس. اعتماد زیادیم بهش داشتم.ولی رفتارای مشکوکی میکنه جدیدا ک دلیلی براش پیدا نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث اعتماد نیس. اعتماد زیادیم بهش داشتم.ولی رفتارای مشکوکی میکنه جدیدا ک دلیلی براش پیدا نمیکنم

خب دیگه همون. فعلا لفتش بده نرو سر خونه زندگیت عجله نکن تا همه چی مشخص بشه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

همینکه حساس زنانت بت میگه در حال خیانته، گوشیش قایم میکنه، بنظرم کمی تامل کن در مورد این ازدواج

میخوام بدونم راهی هس بتونم سردربیارم داره چ غلطی میکنه؟

الان دوماه شده😔

الهی بگردم، صبر داشته باش از خدا بخواه اگه چیزی هست دستش و رو کنه. بعدم فقط حس میکنی یا یه چیزایی دیدی؟ مثلا چیا دیدی

فقط میتونم دعا کنم😔

ایشالله درست میشه، نهایت اگه خدایی نکرده خیانت بود غصه نخور منم تو عقد جدا شدم ، الان عین خیالم نیست، اینم میگذره...

اخه من خیلی دوسش دارم😔

ایشالله که اشتباه میکنی ، اگرم خدایی نکرده پای خیانت وسط باشه باید قید این دوس داشتن و بزنی ، بخشش اینجور آدما خریت محضه