2777
2789
عنوان

پزشکا خیلی بدن

652 بازدید | 49 پست

دوستان من پدرم پزشکه ولی خب نه ازونا که مطب داره 

وضع مالی هم متوسط ولی همه فک میکنن ما پولداریم .

چند وقت پیشم پدرم کرونا گرفت تا مرز ... خدارو شکر الان سالمه 

هر روز میره کشیک بخش کرونا و کلی خطر و خسته س همش 

بعد ی چی حرصم در میاد دست. خودم نیست همه راحب پزشکا بد میگن 

من واقن ناراحت میشم بخصوص دبیرا تو مدرسه .واقعا نمی فهمم چرا . باز نصف دانش اموزا هم میخوان پزشک شن در اینده 

و اینکه این شغل تو ایران چقدر سخته چقدر باید عذاب بکشی اخرسر تو ی کلاس بچت؛ يكي بیاد از پزشک بد بگه 

پ ن:خیلی بد گفت اولین بارم نیست ي نفر جلو من از پزشک بد میگه   .🙃🙃🙃

البته منظور بدی نسبت به معلما نداشتم .معلما که عشقن❤️ 

یه عده تو صنف پزشکا هستن که وجدان کاری ندارن اسم همه رو بد کردن.(منظورم زیرمیزی و قیمت های نجومی خارج از تعرفه و...ایناست)

وگرنه خیلی هم پزشکا خوب و زحمت کشن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شخمم

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 

ایران بهشت زهرای پزشکان

هرچی کاسه کوزه ست سر پزشکا شکسته میشه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

کلا ب هیچ شغلی نباید بد گف 

همجاخوب و بد داره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
یه عده تو صنف پزشکا هستن که وجدان کاری ندارن اسم همه رو بد کردن.(منظورم زیرمیزی و قیمت های نجومی خار ...

ببخشید شما میدونی کاربر آبنبات عسلی چرا ترکید!؟😐

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

منم پزشکی میخونم عزیزم کاملا درکت میکنم کل دانشگاه به خون ما تشنه ن :/// نمیدونم دقیقا مشکل شون چیه فکر میکنن ما خودمونو میگیریم یا چی اصلا درکشون نمیکنم به هیچ وجه یا میپرسن برا پول رفتی پزشکی نه ؟متنفرم از این سئوال...چی بگم کاش یکم فرهنگا درست شه 

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند