2789
عنوان

همسايمون دوقلو باردار بود بياين بگم اسم بچه هاشو چى گذاشته😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 30 پست
یا حضرت هوشنگ

دخترگلم ایکاش تو شوخی ها ونوشته صحبت های روزمره ونشست وبرخاست هایت هرگز ازاین نوع کلمات استفاده نمیکردی توکه خانم ترین وعزیزترین عزیز هایی .....مادرانه بهت گفتم عزیز دلم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یکی از فانتزی هام اینه یه دو قلو دختر پسر داشته باشم ، اسم یکی رو بزارم بینا اسم یکی رو بزارم موسی

بعد وقتی خواستم صداشون کنم بگم بیناموسا بیاید😅

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
حالا منم كه نرفتم بزنم دهنش بگم چرا اينا رو گذاشتى ميخواستم بدونم از نظر بقيه هم عجيبه

نه عزیزم نگفتم که شما اینکارو کردین میدونم جذابیت داره شنیدن و فهمیدن اسم بچه ها ولی فقط در حد خودتون به نظرم تاپیک زدن نداشت

البته اگه نظر شما چیز دیگه ای کاملا قابل احترامه چون دو تا آدم مختلف با ذهنیت متفاوتیم

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
دخترگلم ایکاش تو شوخی ها ونوشته صحبت های روزمره ونشست وبرخاست هایت هرگز ازاین نوع کلمات استفاده نمیک ...

ممنونم از تاکیدتون

همونطور ک گفتید شوخی هست

و خود کلمه حضرت ب معنای پیامبر یا امام نیست ی لقب هست

ب معنای درگاه یا آستانه

پس شوخی منم ضد مذهب نیست

ولی ب چشم

دیگه نمیگم

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
حالا منم كه نرفتم بزنم دهنش بگم چرا اينا رو گذاشتى ميخواستم بدونم از نظر بقيه هم عجيبه ...

شما تاپیک زدی تو بخش عمومی و نظر خواستی منم نظر شخصیم رو بهش اعتقاد دارم بدون توهین به شما و صحبتتون گفتم . دلیل این طرز برخورد و قضاوتتون درباره خودم رو متوجه نمیشم!!

ممنونم از تاکیدتون همونطور ک گفتید شوخی هست و خود کلمه حضرت ب معنای پیامبر یا امام نیست ی لقب هست ...

تودخترگل منی ....ممنونم عزیزم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
نظرتون راجع به( ماهان و سامان) چیه؟

اینا هم قشنگن و بهم میان ولی ما یه چهارقلو داریم که اسم پسراشون شاهان و ماهان روی اینم دوست داشتی فکر کن

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜