2777
2789
عنوان

خواب عجیب مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 29 پست

صیغه ای برادرشوهر منم خواب دیده بود بچه من دختره به برادرشوهرم گفته بود 

اونم تا حرف بچه میشد میگفت بچه تون دختره . دوست دختر من هر خوابی دیده تعبیر شده و این حرفا که دقیقا بچه من پسر شد 🤣

... من سر بچه اولم خواب دیدم یه پسر خیلی خیلی خوشکل دارم که خدا بهم یه دختر ناز داد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صیغه ای برادرشوهر منم خواب دیده بود بچه من دختره به برادرشوهرم گفته بود  اونم تا حرف بچه میشد ...

یاخدا تا حالا جاری بود

این دیگه چه سمی بود🤣🤣🤣🤣

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

مشخص نیست.من پسرمو که باردار بودم همسرم خواب دید کسی تو خواب بهش گفت بچه ات کوثره.چون قبلش پسر داشتم شوهرم خیلی خوشحال بود و همش بهم میگفت این یکی حتما دختره.بعد زنگ زد یه حاج اقاییه تعبیر خواب میکنه گفت معنی خواب تو این نیست که بچه ات دختره معنیش اینه که بچه ات خیلی پر روزیه و باعث نور چشمتونه.بعدش که رفتم سنو گفت پسره.ولی از وقتی بدنیا اومد واقعا اتفاقات خوبی برامون افتاد.یک ماهو نیم کمتر خونه دار شدیم و ...

انشالله و معلومه که هر چیه معنی خوابش خوبه

یاخدا تا حالا جاری بود این دیگه چه سمی بود🤣🤣🤣🤣

والا اره 

تا حالا تو عمرم یبار اونم جلو مغازه برادرشوهرم دیدمش اینقدر تو نخ ماست 

جاری بشه چی بشه 🤣😶

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نه بابا

نوزاد پسر نشانه غم و اندوه بوده و اگر زنی در خواب ببیند که نوزاد پسر به دنیا آورده است در بیداری فرزند دختر به دنیا خواهد آورد و یا اینکه خانواده او برای بدست آوردن چیزی به سختی و رنج می‌افتند

متعهد به اُو💓