2777
2789

سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم همین ترسو داشتم ۴شنبه هفته پیش کورتاژ کردم بی حسی نخاعی کردن بعد کورتاژ شدم اصلا چیزی متوجه نمی شی چند روز هم باید کار سنگین نکنی من بعدازظهرش مرخص شوم بیمارستان دولتی رفتم چون دفترچه داشتم رایگان بود اما بدون بیمه یک و خورده ای میشه

نماز بی ولایت بی نمازیست
سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم همین ترسو داشتم ۴شنبه هفته پیش کورتاژ کردم بی حسی نخاعی کردن بعد کورت ...

سلام عزیزم منم دیروز رفتم کورتاژ شدم چون 40روز از سقطم میگذشت بیمارستان قبولم نمیکرد باید دکتر نامه میداد دکتر ازم600خواست گفتم ندارم 400گرفت نامه داد بیمارستان هم 80تومن گرفت. منم گفتن بیحس میکنن ولی امپول زدن بیهوش شده بودم هیچی نفهمیدم ولی وقتی بهوش اومدم گفتم دلم درد میکنه گفتن سرم زدیم رحمو جمع میکتع بخاطر اون درد داری سه ساعت بیمارستان موندم بعد مرخص شدم بعدش یکی دوساعتی حالت تهوع داشتم و بیحال بودم کم کم خوب شدم چون ناشتاهم بودم بدنم بی حس شده بود. تو خونریزی هم داری؟ من دارم ولی کم. 40روز همش خونریزی داشتم تو این چهل روز وسطش پریودم شدم خونریزی شدیدم داشتم ولی بقایا دفع نشد مجبور شدم برم کورتاژ

برام دعا کنید نی نی بیاد بغلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم همین ترسو داشتم ۴شنبه هفته پیش کورتاژ کردم بی حسی نخاعی کردن بعد کورت ...

چرا کورتاژ شدی؟ چندهفته بودی؟ 

سلام عزیزم منم دیروز رفتم کورتاژ شدم چون 40روز از سقطم میگذشت بیمارستان قبولم نمیکرد باید دکتر نامه ...

ان شاالله خدا سلامتی بده من یکی دو روز خونریزی داشتم سعی کن استراحت داشته باشی کاچی و مایعات زیاد بخور شربت شیره وسیله سنگین برندار ان شاالله زود خوب میشی عزیزم

نماز بی ولایت بی نمازیست
چرا کورتاژ شدی؟ چندهفته بودی؟ 

من ۱۲ هفته رفتم سونو گفت قلبش نمیزنه رشدش تو ۹هفته مونده با قرص دفع شد ولی بقایا داشتم ۳ونیم در ۲و نیم سانت دکتر نامه داد رفتم کورتاژ کردم برا من هم ۳۰ روز فاصله بود بین سقط و کورتاژ خیلی خونریزی داشتم 

نماز بی ولایت بی نمازیست
به خودت برس ان شاالله خوب میشی من فردا قراره برم دکتر هر چی بهم گفت برا مراقبت و اینا بهت همینجا میگ ...

اره ممنون میشم ازت چون من راهم خیلی دوره بخوام برم دکتر و بیام هزینه و رفت و امدم خیلی میشه کم اوردم واقعا. دست گلت دردنکنه. درخواستی دوستی میدم قبول کن اونجا برام بگو. ممنون عزیز

سلام بچه ها منم رشد بچم تو 8 هفته موند و کورتاژ کردم. شما علتشو فهمیدین؟ کی دوباره میخواین اقدام کنین؟ من دو تا پریود گذشته دکتر گفت بعد پریود سوم ولی خیلی نگرانم می ترسم بازم اینطوری بشه .

سلام بچه ها منم رشد بچم تو 8 هفته موند و کورتاژ کردم. شما علتشو فهمیدین؟ کی دوباره میخواین اقدام کنی ...

سلام عزیزم... ن علتشو نفهمیدم دکتر گفت سقط اول پیگیری لازم نیس. من الان دومین پریودیمه انشالله بعد پریودی میخام اقدام کنم