2777
2789
معمولا اپتامیل پپتی البته درهرحال ساختن به هر بچه فرق داره و البته رفلاکس کلا غیر از رژیم غذایی ماد ...

دارو میدم  الان ۴ماهه،چند روز هم ببلاک ای ار دادم که نفخ و یبوست و حساسیت نشون داد

خدايا به اميد تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای استفاده از مواد شیمیایی بهتره شیر بز رو امتحان کنید بهترین ماده غذایی دنیاست خیلی خاصیت داره و بهترین دارو برای بسیاری از بیماری هاست حدود نود و شش درصد املاح و مواد معدنی  و ویتامین داره برای الرژی و دیابت و فشاره خون مثل معجزه میمونه اگر گوشت بز رو با شیر بز مصرف کنید برای نازایی بهترین شفاست اگر دنبال شیر بز هستید مزرعه بز مروگل ذو تو‌گوگل سرچ کنید

دارو میدم  الان ۴ماهه،چند روز هم ببلاک ای ار دادم که نفخ و یبوست و حساسیت نشون داد

سلام آبجی ببخشید 

بچه تون ک وقت به دنیا اومدن عمل کردن چی شد

خواهر منم رفته دکتر گفته بایده بچه تو سقط کنی