2777
2789
عنوان

تشخيص ان تي در جنسيت چنددرصد صحيحه

324 بازدید | 26 پست

سلام خانماي عزيز وقت همگي بخير من از اهواز هستم يك سوال داشتم خواستم بنا ب تجربتون كمكم كنيد چون خيلي فكرمو مشغول كرده 

من اخرين دوره ي پريوديم ١٣٩٩/١١/٢٧ بوده و ١٣٩٩/١٢/٢ تموم شد روز عيد فهميدم ك باردارم پيش بهترين دكتر رفتم و با سونواي ك از من گرفت گفتن ك ٥ هفتمه خلاصه تاريخ ١٤٠٠/٢/٢١ ان تي داد و آزمايشگاه نورژن رفتم تا دستگاه رو شكمم گذاشتن گفتن دختره اصلا نميدونم بر چ اساسي گفت دختره و اينكه با تاكيد ميگفت دختره با اينكه ته دلم ميگه پسره و اينكه ما ب مدت ٣ ماه كامل سردي جات قطع كرديم و هردو گرمي جات ميخورديم و اينكه بهم گفتن ١٣ هفته هستم با حساب دكترم و خودم ك دقيق ميدونم كي اخرين روز پريوديم بوده دقيقا ١٢ هفته رفتم ان تي

كسي بوده ان تي تشخيص جنسيت اشتباه بهش گفتن؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی اصلا برای جنسیت نیست . ولی اگه قطعی گفته پس حتما دختره . به من تو ان تی گفت پسر و پسرم بود

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
واااااا خب حالا دختر و پسر چه فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟؟ چه زشت

من نگفتم زشته خدارو هزار مرتبه شكر ولي دلم ميخواست فرزند اولم پسر باشه بهرحال هر خانم بارداري دوست داره جنسيت نينيشو انتخاب كنه هرچند ك خواسته ي خدا و چيزي ك برامون رقم زده مهمتره

احتمال اشتباه برای دختر وجود داره اما برای پسر فکر نکنم

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
ان تی اصلا برای جنسیت نیست . ولی اگه قطعی گفته پس حتما دختره . به من تو ان تی گفت پسر و پسرم بود

در اخر بهم گفت فعلا ب كسي نگو چون دختر درصد خطا زياد داره وممكنه اندام تناسليش كامل رشد نكرده ديگه نميدونم

نه تو ان تی به من گفتن پسره و همسرم خیلی گرفته شد اما بروی من نیاورد و تبریک گفت اما آنومالی گفتن دخ ...

جدی.پس در هر دؤ صورت اشتباه وجود داره

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜