2777
2789
عنوان

خدایی که خیلی بخشنده اس

180 بازدید | 4 پست

کاش ما بنده ها بفهمیم که خدا هست وهوامونو داره فقط وقتی چیزی رو میخوایم ومیگیم قطعا بدون اون نمیتونم خدا دست نگه میداره بهمون گوشزد میکنه که دیدی بدون اون هم تونستی بعد قشنگترشو بهمون میده نمیدونم چجور تشکر کنم امروز بعد سه سال از مرگ پسرم بعد کلی ناامیدی ودکتر ودرمان ناباروری و... محبت خدارودرک کردم که با یه نی نی دیگه تو زندگیم قراره زندگی کنم ۱۱ هفته باردارم تو بارداری قبلیم این هفته ها رفتم غربالگری وپسرم سندروم داوون داشت اینبار تموم امیدم به یگانه پروردگار عالمه که نی نی تو دلیم سالم باشه وزجر سه سال رو بازم سه سال دیگه نکشم تمام امید وتوکلم به خداست میشه واسه یه مادر دلشکسته دعا کنین که بازم دلش نشکنه ممنونم🙏

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی به امید خداوند یه فرزند سالم به دنیا بیاری و زیر سایه ی پدر و مادر بزرگ شه توروخدا دعا کنید من ...

ممنونم گلم الهی آمین ایشالا بحق اشک چشمای آقا امام زمان همه منتظرا دامنشون سبز بشه وبچشونو صحیح وسالم بغلشون بگیرن🙏🙏

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر