2777
2789

بنظرتون ازسی به بعدصورتتون شروع به پیرشدن کرد؟کی احساس پیری شروع شد؟دیشب ازفامیلای شوهرمودیدم که از سی سنشون یه کم بیشترِبنده خداهاباتمام قشنگیشون بنظرم نشونه های پیری توی صورتشون معلوم شده بودناراحت شدم گفتم خدایامن دوست ندارم صورتم زودپیربشه خداخودش کمکم کنه بتونم جوان بمونم... خوشبحاله اونایی که پول دارن همش دنباله مراقبت ازجوانیشون هستن ونمیذارن پیربشن،،چندروزپیش عکسه یه مادرودخترودیدم دختره عکسه کوچیکیش کنارمامانشوگذاشته بودوحدود۲۵سال بعدوبعدمامانش خوشکلتروجوانترهم شده بودازبس به خودش رسیده بودازخداخاستم اونجوری جوان بمونم...

شماچقدردغدغه دارید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پیر میشی ، ولی اصلا برام مهم نیست روند طبیعیه زندگیه 

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️

در کل باید حقیقت را پذیرفت
اما سی سالگی اوج زیباییه یک زن از همه نظر هستش

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

سی و پنج سالمه نشانه خاصی از پیری در خودم نمیبینم البته کرم و کلاژن و اینا مصرف میکنم ولی به طور کلی طبیعی که یه خانم هجده ساله از من شاداب تر باشه و من از یه خانم پنجاه ساله!

بالا رفتن سنم چون همراه با تجربه های مختص به خودمه پذیرفتم و دوستش دارم

واییی خدا س ساعته فک میکنم سولابایسی چیه     فاصله بذارین توروخدا😰

سولابایسی رو نمیشناسی؟😳فوتبالیست معروفیه🤣

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔