2777
2789
عنوان

🤣سوتی‌ها و خاطرات خنده دار 🤣

24400 بازدید | 51 پست

بیاین وسطه این همه ناراحتی و غم و غصه یه زنگ تفریح بزاریم برای خودمون یکم بخندیم هر خاطره خنده دار یا سوتیی که به نظرتون میرسه رو بنویسید ممنون💖

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 

سوتی که فراااوون دادم

ولی الان یادم نمیاد😁

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر بهم گفت خداحافظت کنه برگشتم گفتم خدا رفتگان شمارو هم حفظ کنه 

رفتگان:

من%

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
یه معلم ریاضی آقا داشتیم ۴۵.۶ ساله یه روز زنگ اول با عجله اومدن کلاسمون بنده خدا چون عجله داشت لباس زیرشو کشیده بود رو پیرهنش ۷ یا ۸ سانت دیده میشد تصور کنید یه پیرهن آبی لباس زیر سفید و شلوار مشکی😂😂 ماهم چون بچه های خوبی بودیم خودمونو زدیم به اون راه فقط  زیرزیرکی خندیدیم یه ربع مونده به آخر کلاس دفتردارمون(یه خانم ۲۸ ساله که خیلیی واسه بقیه کلاس میزاشت و همسر دوم معلممون هم بود و اواسط بارداریشون بود)در زدن وارد کلاس شدن(باهمسرش کار داشت) بعد تا تیپ همسرشو دید محکم به خودش سیلی زد گفت خاک بر سرم ناصررررر بعد با دست اشاره کرد بیا بیرون همین که معلم رفت بیرون کلاس منفجر شد 😂😂بنده خدا رفت و نیومد جلسه بعدش هم گفت مریضه ولی بعدش که اومد کلاسمون همش زمین رو نگاه میکرد 😂😂بنده خدا حتما خیلی خجالت کشیده
لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 

ما همیشه معظل خرید نوار بهداشتی داریم تو خونه🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀و با هزار التماس داداش ۱۲ سالمو میفرستیم که بخره یه روز که به شدت وضعیت اضطراری بود و منم نوار بهداشتی لازم 😞😞😅

به داداشم التماس میکردم که توروخدا بیا برو بخر هرکاری بخوای میکنم خلاصهههه نرفت

سر سفره نهار نشسته بودیم همه بودن بابام .شوهر ابجیم و....یهو داداشم گف ابجی پول بده برم نوار بهداشتی بخرم😐😐😐😐😐😐😐😐😐

هیچی دیگه من برای مدتی در اون لحظه محو در افق شدم😂😂....

بعد از اون ماجرا هم وقتی شوهر کردم یه روز اومد به شوهرم  جلو همه گف از این به بعد خودت میری برا زنت نوار بهداشتی میگیری به من ربطی نداره 😐😐😐😂😂😂😂...

بچه هارو دست کم نگیریم✋😎😃

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
یه نفر بهم گفت خداحافظت کنه برگشتم گفتم خدا رفتگان شمارو هم حفظ کنه  رفتگان: م ...

🤣🤣🤣🤣🤣

سوتی که فراااوون دادم ولی الان یادم نمیاد😁

بگو دور هم شاد شیم

همینه لنتی😂😂

ما همیشه معظل خرید نوار بهداشتی داریم تو خونه🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀و با هزار التماس داداش ۱۲ سالمو میفرستیم که ...

وایییی گودزیلا😂😂😂 

سوتی...زیاد میدم...یه بار با همکار شوهرم خانوادگی رفته بودیم بیرون...تو گپ وگفت بحث خورد خوراک بود تازه اولین قرار بیرون رفتن مون هم بود مبخواستم بگم شوهرم بیشتر ازمن غذا میخوره گفتم شوهرم ازمنو بیشتر میخوره 😐😐کلن نابود شدم اون لحظه 

تازه مغازه خرازی و ارایشی باز کرده بودم تو روستامون، میخواستم برای مغازم رنگ مو بخرم  چون اولین بارم بود از یکی از دوستان مارک رنگ خوب رو پرسیدم که گفت از کلیر استفاده میکنه و خیلی خوبه،،

با اقایی رفتیم مغازه ی ارایشی توی شهر،تو مغازه یک اقا و خانم پشت پیشخوان  بودند ،،

،اقا اخم کرد و خانم بیچاره هم مجبور شد جا بره،،کلی معذب بودم و دلشوره گرفته بودم نمیدونم چرا ؟🤔

مدام فکر میکردم اینجا هم سوتی میدم چون خیلی ازین کارا میکنم😁😁،،تا اقاهه پرسید رنگ خاصی مد نظرتونه دلم هوری ریخت با من من گفتم بعله ک،،،ر طلایی استفاده کردم عالی بوده،،خانمه بیچاره پشت پیشخون دراز به دراز افتاد ه بود و صدای فیس فیسش میومد ، اقاهه😳😳😳من🤪🤪🤪بیچاره اقام که محو شد تو افق 😁😁😁😁رفتم درست کنم دوبار دیگم تکرارش کردم 🥴🥴 هنوزم بعد سه سال تا وارد مغازه میشم اقاهه با لبخند معنی داری 😏😏میگه رنگ مو میخواستین؟ ،،،نتیجه برای خریدن رنگ مو هول نشوید😂😂😂😂😂😂

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
بگو دور هم شاد شیم

رفته بودم حموم لباس زیرم روی بند بود، پدرشوهر و برادر شوهران اومده بودن خونمون منم یادم رف جمعشون بکنم، دیدنشون🙂💔🤣

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔