2777
2789
عنوان

بدو بدو بیا...معطل نکن

63 بازدید | 7 پست

وااای نگم برات آبرو م پیش مادرم رفت مهمونی داشت سه نوع غذاپخت گفتم کمک میخوای گفت ژله درست کن گفتم توخونه خودم درست میکنم واست میارم.‌..‌رفتم با کلی آداب با پنج شش رنگ لایه لایه وفانتزی وبستنی وقالب زدنی و..‌درست کردم آوردم موقع درآوردن از قالب بااینکه کفش روغن زدم اولیش درنیومد خراب شد ...گفتم دومیش خوب میشه اون هم خراب شد😭😭😭مامانم گفت آخی اما می‌دونم چقدر دلش میخواست ژله سر سفره باشه ناراحت شدم

ژله چطوری دربیاد توروخدا بگیر نگیر نداشته باشه قطعی راهنماییم کنید.خیلی ضربه خوردم از این بابت😐😔

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
من همیشه خراب میشه بگین یاد بگیرم

نگم برات که حیثیت آدم به باد می‌ره...‌البته ژله ارزش نداره اما اینکه بعد سه چهار سال زندگی مشترک نتونی یه ژله دربیاری اووووف خااااک

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگم برات که حیثیت آدم به باد می‌ره...‌البته ژله ارزش نداره اما اینکه بعد سه چهار سال زندگی مشترک نتو ...

ژل بستنی خوب در میارم ولی ژل که باشیر افتضاح بریده بریده میشه

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀  

خلاصه ایشون عقد کردن و مادرشوهرم از همه قوا گرفت که به فامیلای شوهرمرحومش چیزی نگن و اگر کسی فهمید بگن تو عقد جدا شده و کلا هیچکی ار فامیلا و دوستای خانوادگیشون هم خبر ندارن چون ابروش می رفت با این همه استبداد بچش پشم هم حسابش نکرده و این شد که زبونش کمی نرم شد حتی به من می گفت چون دختر خوب نیست من گفتم اینو بگیریم حداقل فقط با یکی بوده غافل از اینکه جاری بزرگم که باهاش زندگی می کنه همه دعوا و تنش ها رو برام تعریف می کرد خخخخخخ

بعد ایشون گفت باید برام بهترین تالار رو بگیرید بهترین آرایشگاه و فیلمبرداری رو گرفت و همه از ترس شوهرش و جیغو دادش سکوت می کردن .بله وقتی اینجوری شد تازه شوهرم همه ی ظلم هایی که بهم کردن رو متوجه شد و چند بار به مادرش با خنده یاد آوری کرده گویا.

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....