2777
2789
عنوان

حال دلتون خوبه؟! در چه حالید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 166 پست

اوم از صبح کلاس داشتم سرکار رفتم. با مامانم خرید رفتیم الان هم یک داستان کوتاه خوندم. گیج خواب شدم🥱شامم نخوردم هنوز

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
عزیزم کسی که ۲۸سالشه باید خیلی پخته باشه و با چند تا جمله وابسته نشه

وقتی کل عمرت تنها باشی دلت فقط یکیو میخواد باشه

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاله دلم خیلی بده  دلم مثل یه تیکه یخه ولی حس میکنم دارم میسوزم 😔

چه اتفاقی تونسته اینقدر حالتو بد کنه آخه؟!

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
اوم از صبح کلاس داشتم سرکار رفتم. با مامانم خرید رفتیم الان هم یک داستان کوتاه خوندم. گیج خواب شدم🥱 ...

باریکلا دختر فعااااال و پر تلااش

چه دارویی میشه تجویز کرد که زندگی توی نکبت رو صبر نکنیم 

کاش حداقل آدمایی مثل ما ک مشکل دارن پیش هم بودن و ب هم کمک میکردن

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
بابت فرداااا خیلی خوشحال بودم اما نامزدم ماموریت خورد داره میره تهران و با هم نیستیم 

فدای سرت عزیزم...

ان شاءالله اینقدر ماه گرد و سالگردهای زیادی رو کنار هم هستید که جبران میکنین و از دلت در میاد

همین که دلتون باهمه بزرگترین نعمته... برای چیزهای کوچیک خودتو ناراحت نکن

الهی خوشبخت بشید و در کنارهم، متعهدانه و عاشقانه، سالیان طولانی زندگی کنید...

آفرین دختر خوب و منظم🥰 خدا قوت جااانم... شبت بخیر خانوووم گلی🥰

مرسی عزیز دل🥰💕

شب شمام بخیر🙋‍♀️

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست
شکلات ندوس استرس دارم قراره کاری کنم تنهایی کسی خبرنداره دعاکن خوب انجام بشه

تو میتوووونی💪💪 ان شاءالله که خیره

موفق باشی عزیزم...

چه اتفاقی تونسته اینقدر حالتو بد کنه آخه؟!

با وجود مخالفت خونواده و رضایت به مهریه کم و پس زدن پدرم بخاطر یه ادم دیگه

و الان زندگی سرشار از گریه و درد و تحقیر 

و اول جوونی به این دل مردگی 

پیدا نکرن راه درست و سردرگمی و بی پولی

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست💛💎میشه یه صلوات بفرستین زودتریه کار خوب واسه شوهرم پیداشه بریم سرزندگیمون🥺خسته شدم😭
طبیعیه خب... بالاخره الان پخته تر شدید... همین باعث میشه انتخابتون هوشمندانه تر باشه... خیلی وقته ...

یسال 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته