2777
2789
عنوان

کسی تجربه لاغری موفق داشته؟؟

37618 بازدید | 28 پست

سلام خانما. من تو دوران شیردهی هستم ۸۱ کیلو وزنمه قبل بارداریم ۷۰ بودم. الان میخوام بشم ۶۰ کیلو. ولی نمیدونم چکار کنم همش دلم چیزای شیرین میخواد. نون خامه ای و..‌ تو ماه رمضان هم تا دلتون بخواد زولبیا بامیه خوردم. ریزه خواری هم زیاد دارم. 

میخوام تا شهریور این ۲۰ کیلو رو کم کنم. کاش بیاین از موفقیت هاتون بگید و با من همراه بشید

همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا شهریور ۲۰ کیلو کم نمیکنی اینو یادت باشه!

تو باید سالم خوری رو یاد بگیری 

لطفا خواهش از رژیم های فضایی نی نی سایتیا استفاده نکن از کارشناس تغذیه رژیم صحیح و اصولی طبق سفره خانواده بگیر و ورزش کن هر روز 

من ۱۴ کیلو "سالم" کم کردم 

خیلی راحت میتونی ۴۰ کیلو هم کم کنی ولی بیمار گونه

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
تا شهریور ۲۰ کیلو کم نمیکنی اینو یادت باشه! تو باید سالم خوری رو یاد بگیری  لطفا خواهش از ...

۱۴ کیلو رو تو چه مدتی کم کردی؟ رژیم گرفتی؟ میشه بیشتر توضیح بدی

من ۷۵ بودم شدم ۶۷ ، میخواستم ادامه بدم که باردار شدم

هدفم ۶۰ بود

هروز ۴۵ دقیقه پیاده روی میکردم

شیرینی جات مصنوعی و قند و شکر مصرف نمی کردم

ناهار و ترک کردم

شام زود میخوردم

شب زود میخوابیدم

صبح زود پا میشدم

نونم رو عوض کرد و نون جو سبوس دار مصرف کردم.

برنج فقط ۵ الی ۷ قاشق میخوردم

میوه و سبزیجات هم به اندازه

هروز یک لیوان شیر و ۷ عدد بادام خام

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
من ۷۵ بودم شدم ۶۷ ، میخواستم ادامه بدم که باردار شدم هدفم ۶۰ بود هروز ۴۵ دقیقه پیاده روی میکردم ش ...

خیلی خوبه انشالله منم بتونم کم کنم 

من همینم نمیتونم کم کنم☹

انشالله اینبار با ارده قوی شروع کنین. از کالری شمار مانکن یا زیره استفاده کنین و ورزش رو هم یادتون نره😁

وزن فعلی: ۶۳ ☹️ ▫️وزن هدف اول: ۵۸ 🔒 وزن هدف دوم : ۵۳ 🔒 وزن هدف سوم: ۵۰🤩 🔒 اگه بخوام حتما بهش میرسم😎💪
۱۴ کیلو رو تو چه مدتی کم کردی؟ رژیم گرفتی؟ میشه بیشتر توضیح بدی

بازه زمانیش مهم نیست مثلا من ماه اول ۵ کیلو کم کردم اما بعد ها ۲ ماه استپ وزنی داشتم و تازه ماه سوم ۱ کیلو کم کردم هر بدنی متابولیسم خاص خودش و داره من توی ۷ ماه این وزن و کم کردم ولی خیلی سایز کم کردم چون ورزش میکردم

رژیمم اینطور بود که ۷ روزه هفته هم شام و هم ناهار برنج داشتم اما به اندازه و به قدر کافی خیلی راحت بود   

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
عزیزم ۱۵ ماهشه

خوب برای شروع و اولین قدم باید سر ساعت مشخص غذا بخوری 

۳وعده اصلی و ۳تا میان وعده (یه میلن وعده ش برای آخر شب که یه لیوان شیره)

تصمیم قاطع بگیر و فقط سر همون ساعات غذا بخور 

قدم دوم آروم غذا خوردن و زیااااد جویدنه 

آبم تو بطری دو لیتری که بشه ۸ لیوان بریز و مرتبا مصرف کن 

میان وعده هات رو میوه و سبزیجات بذار 

غذای اصلی هم که مشخصه ولی تو هفته اول فقط سعی که به همین دو تا قانون پایبند بشی _از هفته ی دوم میتونی کالریات رو محاسبه کنی