2777
2789
عنوان

امیدوارم که منو بخشیده باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 48 پست
به هر حال معذرت میخوام  گلی هم از خودته که گل گلی

خیلی ممنون عزیز 😅😅🌹

من یقین دارم از روی قصد انجام ندادی یه خرده شیطنت بوده فقط 😅😅🌹🌹

بازم به معرفتت که عذر خواستی 

و آفرین به معرفت دوستان که بخشیدن

🌹🌹🌹

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون عزیز 😅😅🌹 من یقین دارم از روی قصد انجام ندادی یه خرده شیطنت بوده فقط 😅😅🌹🌹 بازم به ...

و خودته عشقه که اینقدر مهربون و دوس داشتنی هستی 

واقعا دلم میخواست یه خواهر درست مثل تو داشتم 

❤Donyam  ❤A A girl’s smile hides a thousand words, a girl’s tears hide a thousand feelings
و خودته عشقه که اینقدر مهربون و دوس داشتنی هستی  واقعا دلم میخواست یه خواهر درست مثل تو داشتم& ...

لطف داری بهم شما عزیز جان 🌹🌹😅😅

شرمنده نکنین منو

من خیلی خوشبختم دوستانی عالی مقه شما پیدا کردم😅🌹🌹

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
من به ارزو هم گفتم که هکر رو بیخیال شین  خواهش میکنم        

اذیتش کردی😐

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 
خواهش میکنم بیخیالش شو  مهم شماها بودین که ازتون معذرت خواستم

خب چرا

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 
خب حتما یه دلیلی داره عزیزم  اگه میشه بیا تاپیک سپید هممون اونجاییم

دخترجان😐

همرو اذیت کردی ازشون معذرت خواستی 

مشکلت با داداش من چیه 

که بیشتر از همه اذیتش کردی

بعله اعلانات منم ترکوندی ولی هیچی به هیچی ما هیچ ما پراید    

وایی ببخشید 

حافظم این روزا خرابه 

از تو هم معذرت میخوام 

اگه ببخشیم ممنون میشم       

❤Donyam  ❤A A girl’s smile hides a thousand words, a girl’s tears hide a thousand feelings
دخترجان😐 همرو اذیت کردی ازشون معذرت خواستی  مشکلت با داداش من چیه  که بیشتر از همه اذی ...

اهان شما منظورت کدوم هکر هس 

شرلوک _هکر007 

یا        هکر _شرلوک