از نوجوونی خرجمو خودم دادم نه دکتر برده نه لباس خریده نه خرجی داده حتی خرج تحصیلم با خودم بود برای فرار از این خونه ازدواج کردم ک اونم گند زدم پنج ساله عقدم نامزدم راضی نیس ب عروسی امروز با هم دعوامون شد میگه غذا میخوری تو این خونه باید کار کنی منم بدنم ضعیفه نمیکشم
پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه مجبور شدم بگم قول داده تا اخر هفته خونه جور کنه
ببین حتی اگه باباتم ادم نرمالی بود بازم لازم بود تکلیفت روشن شه. این دوران عفد طولانی شه مثل برزخه . نه میدونی بهشتی هستی و نه جهنمی . آخرش باید معلوم شه مشکل چیه.
تاپیکتون بهانه ای شد تا دل تنگم دوباره گریه کنه..چقدر این دنیا بیرحمه و همیشه خوبها را گلچین میکنه..با خوندن تاپیکتون یاد پدرم افتادم ماه بود برای من خدای روی زمین بود.. بزرگترین و مهربونترین فردی که تو عمرم دیدم نمیزاشت دست به سیاه و سفید بزنم حتی از غربت هم همیشه دلواپسم بود و حامیم...با رفتنش دو ماهه که داغ بزرگی گذاشته تو قلبم..اونوقت پدری مثل پدر شما حیفه که اسم پدری را یدک میکشه که حاضر میشه جگرگوششو از خونه بیرون کنه..اگه واقعا همچین پدریه ترکش کن عزیزم...
عجب... ادم تعجب میکنه همچین چیزایی میبینه قبلن میگفتن شوهرم بهم پول نمیده تو مخم نمیرف میگفتم مگه م ...
اکه یگم چه کارایی کرده باورت نمیشه
دندون درد میکشیدم تا وقتی کار کنم پولامو جمع کنم برم دندونی ک پر کردنی هست رو بکشم تا دردش تموم بشه لباسای کهنه میپوشیدم تا پول دستم بیاد بتونم لباس بخرم گوشیمو خودم خریدم شارژم با خودم بود همه چی
پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
چون روانیه بدون دلیل یه شب اومدم خونه انداختم بیرون
رفت و امد داری باهاشون
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم