2777
2789
عنوان

بابام داره منو از خونه بیرون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5435 بازدید | 204 پست
وا پس جرا بدنیا اورده وظیفشه تا توی اون خونه هستی خرجتو بده تا حد توانش بعضیا چجور ب خودشون میگن پ ...

فقط اسمش پدره تو این ۲۷ سال ندیدم پدری کنه واسم

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکار کنم تا وقتی مجرد بودم بابام محدودم کرد الانم نامزدم اونقدر مشکلات داشتم که عصبی شدم دیگ ...

یه تاپیک توی پر بازدید ها هستش واسه خانم مهر آبانم بخونش حتما امیدوارم واست الهام بخش باشه که بتونی قوی شی و زندگی تو بسازی 

در مسیر... 🌱
دیگه مجبور شدم بگم قول داده تا اخر هفته خونه جور کنه

ببین حتی اگه باباتم ادم نرمالی بود بازم لازم بود تکلیفت روشن شه. این دوران عفد طولانی شه مثل برزخه . نه میدونی بهشتی هستی و نه جهنمی . آخرش باید معلوم شه مشکل چیه. 

فقط اسمش پدره تو این ۲۷ سال ندیدم پدری کنه واسم

عجب... ادم تعجب میکنه همچین چیزایی میبینه

قبلن میگفتن شوهرم بهم پول نمیده تو مخم نمیرف میگفتم مگه میشه ب شریک زندگیت پول ندی

الان ک شما میگی بابام خرجمو نمیده دیگه واقعا رد دادم

یه تاپیک توی پر بازدید ها هستش واسه خانم مهر آبانم بخونش حتما امیدوارم واست الهام بخش باشه که بتونی ...

ممنون ولی اینقدر خسته و عصبی و ناامیدم که نمیدونم چیکار کنم

تاپیکتون بهانه ای شد تا دل تنگم دوباره گریه کنه..چقدر این دنیا بیرحمه و همیشه خوبها را گلچین میکنه..با خوندن تاپیکتون یاد پدرم افتادم ماه بود برای من خدای روی زمین بود.. بزرگترین و مهربونترین فردی که تو عمرم دیدم نمیزاشت دست به سیاه و سفید بزنم حتی از غربت هم همیشه دلواپسم بود و حامیم...با رفتنش دو ماهه که داغ بزرگی گذاشته تو قلبم..اونوقت پدری مثل پدر شما حیفه که اسم پدری را یدک میکشه که حاضر میشه جگرگوششو از خونه بیرون کنه..اگه واقعا همچین پدریه ترکش کن عزیزم...

عجب... ادم تعجب میکنه همچین چیزایی میبینه قبلن میگفتن شوهرم بهم پول نمیده تو مخم نمیرف میگفتم مگه م ...

اکه یگم چه کارایی کرده باورت نمیشه

دندون درد میکشیدم تا وقتی کار کنم پولامو جمع کنم برم دندونی ک پر کردنی هست رو بکشم تا دردش تموم بشه لباسای کهنه میپوشیدم تا پول دستم بیاد بتونم لباس بخرم گوشیمو خودم خریدم شارژم با خودم بود همه چی 

چون روانیه  بدون دلیل یه شب اومدم خونه انداختم بیرون

رفت و امد داری باهاشون

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
تاپیکتون بهانه ای شد تا دل تنگم دوباره گریه کنه..چقدر این دنیا بیرحمه و همیشه خوبها را گلچین میکنه.. ...

ترکش میکنم بذار پامو بذارم از این خونه بیرون دیگه دیدن من حسرت میشه براش

دیگه زنگ زدم ب نامزدم با گریه که توروخدا یه خونه بگیر این هفته بیا منو ببر اونم قول داد حل میکنه ...

هیچ وقت تحت هیچ شرایطی، مسائل خونتون رو به نامزدتون نگید، بعدا توی زندگی اگه آدم مناسبی نباشن، توی دعوا علیه تون استفاده میکنن

خب خدا بچه پررو ها رو دوست داره!
میگه یه لقمه نون میخوری باید برام کار کنی عوضش  منم مریضم پهلوم تازه خوب شده ضرب دیده بود بدنم ...

دوتا استکان برداشتن و یه سفره جمع کردن دیگه اونقدر انرژی نمیخوا..ببخشیداا تو‌ک‌اینقدر ضعیفی چطور میخوای با شوهرت س ک س کنی

هیچ وقت تحت هیچ شرایطی، مسائل خونتون رو به نامزدتون نگید، بعدا توی زندگی اگه آدم مناسبی نباشن، توی د ...

مجبور شدم دیگه بیششتر از این نمیتونم تو این خونه بمونم شرایطم خیلی خاصه بذار بعدا بگه دیگه دردش از حرفای پدر ک بیشتر نیست

دوتا استکان برداشتن و یه سفره جمع کردن دیگه اونقدر انرژی نمیخوا..ببخشیداا تو‌ک‌اینقدر ضعیفی چطور میخ ...

بهتر نبود قبلش کامل بخونی

عرض کردم پدرم گاوداری داره و اونجا باید کارای سنگین بکنم