2777
2789
عنوان

بارداری با بتای ۰/۹۸

447 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. لطفا راهنماییم کنین. من ۵۶ روزه پریود نشدم و هیچ علایمی از پریودی ندارم. از اول پریودام نامنظم بود ولی از بهار پارسال با دم نوش بومادران هر ماه مرتب پریود میشدم بدون اینکه یه روز جلو عقب شه. آخرین باری ام که پریود شدم تقریبا چند روز مونده به عید بود و دیگر تا الان هیچ. دوبار آزمایش دادم هر دو منفی شد امروزم که آزمایش دادم بتام ۰/۹۸ بود یعنی زیر یک و منفی در حالیکه من دور نافم درد خفیف سوزنی دارم بعضز وقتام کمرو پام درد میکنه اما بازم خفیف . سر دلمم خفیف گهگاهی درد میکنه. بنظرتون باردارم یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایشت منفیه دیگه، نمیدونم والا....

آخه تو تاپیک ها دیدم طرف هر کاری کرده تو دوماه پریود نشده همه بی چکاش  آزاشم منفی ولی بعده دو ماه دوباره آز داده مثبت شده 

ن منفیه 

علاعم پریودی داری 

نشدی برو دکتر واست امپول پروژسترون بده پریود شی

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
آخه تو تاپیک ها دیدم طرف هر کاری کرده تو دوماه پریود نشده همه بی چکاش  آزاشم منفی ولی بعده دو م ...

بی بی چک آره ولی بتا دیگه بعد یک ماه نشون میده

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏