2777
2789
عنوان

پول جمع شده ی دلارا

138 بازدید | 13 پست

ب نظرم این پول هاپولی شد رفت هر انجمن و موسسه ای از هر گوشه یذره میخورن میبرن😊

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

چطوری به این نتیجه رسیدی؟؟

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته دزدی زیاده ولی نمیشه اینقدر هم بدبینانه قضاوت کرد، ان شالله که اینطور نباشه

امیدوارم دست نااهلش نیوفته

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
تو ایران زندگی میکنی؟؟ 

بله 

منظورم این بود که چطور مطمعن شدی این پولا به قول خودت هاپولی شده؟

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
بله  منظورم این بود که چطور مطمعن شدی این پولا به قول خودت هاپولی شده؟

مطمعن نشدم حدس زدم... پدر مادر دلارا پول واکسن رو جمع کرده بودن پس نباید واکسن رایگان رو میگرفتن حق بقیه کودکان پایمال شد 

مطمعن نشدم حدس زدم... پدر مادر دلارا پول واکسن رو جمع کرده بودن پس نباید واکسن رایگان رو میگرفتن حق ...

اها👌

از اول کار اشتباهی بود پول جمع کردن و تبلیغ 

بیچاره بقیه پدر مادرایی ک بچشون این مشکلو داشتن چقدر ناراحتن ک یکی ب راحتی این پولو جمع میکنه یکی هم مثل خودشون اب شدن بچه هاشونو میبینن

از کجا باید می‌فهمیدن واکسن رایگان بهشون میرسه ، اوناهم از ناچاری رو به کمک مردم اوردن، الآنم گفتن پول میدیم برای موسساتی که در حوزه  درمان کودکان هستند ، امیدوارم واقعا اینکار انجام بدن و ان شالله اون موسسات هم تو راه درمان کودکان خرجش کنن

بیچاره بقیه پدر مادرایی ک بچشون این مشکلو داشتن چقدر ناراحتن ک یکی ب راحتی این پولو جمع میکنه یکی هم ...

نه بابا اون آمپول اصلا صحت علمی درستی ندارد شاید دو سال بعد مجبور بشن مجدد تزریق کنند 

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم