2777
2789
عنوان

فوبیای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 29 پست
اگه آدم موقع ازدواج چشاشو وا کنه چه دلیلی داره از این اتفاقهای وحشتناکی که میگی بیافته؟ شما دوران کو ...

آره خانواده خیلی موثره. پدر و مادر ما تو درجه اول و بقیه نزدیکانمون تو درجه دوم کسایی هستن که ذهنیت ما رو از ازدواج شکل میدن

مشاور رو باید خوب تحقیق کنی. من ۳ تا مشاور رفتم دوتای اولی خیلی بد بودن ولی سومی خوب بود و اون موقع ...

اخه من‌چیزارو سر در نمیارم بعد چیزی ک هممون میدونیم اینه که چیز مجانی تو دین مملکت خیلی دردی رو درمون نمیکنه......

خوشبحال تکه سنگ /که ندارد دل تنگ.....خیلی وقته منتظرمونه  منتظرش نذاریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من‌چیزارو سر در نمیارم بعد چیزی ک هممون میدونیم اینه که چیز مجانی تو دین مملکت خیلی دردی رو درمو ...

با ۰۹۶۴۰۰ هم میتونی مشاوره تلفنی بگیری. شما اگر خواستگار داری و احساس میکنی باید تصمیم بگیری برو پیش مشاور خوب ولی اگر سنت کمه و خواستگار خوب نداری چرا خودت با این فکرها اذیت میکنی؟ من خودم فوبیای ازدواج دارم ولی بهش فک نمیکنم با خودم میگم هروقت یه کیسی پیش اومد که عقل و منطقم گفت خوبه اون موقع میرم پیش روانشناس. وقتی خواستگار خوب نیست چرا برم خودمو به ازدواج علاقه مند کنم

والا من اونقد باهوش نیستم ک این چیزارو بفهمم.دیگ از بس زندگیای داغونو دیدم خسته شدم .میخوامم ازدواج ...

باز تو خوبی من اونقدر بدم میاد که اینکه یکی بگه ازدواج نکنم به گناه میفتم هم برام عجیبه. باز تو وضعت از من بهتره یه چیزی هست که تشویقتکنه به ازدواج

آره خانواده خیلی موثره. پدر و مادر ما تو درجه اول و بقیه نزدیکانمون تو درجه دوم کسایی هستن که ذهنیت ...

ک متاسفانه هر دوتاشون ....😊😊

ک متاسفانه هر دوتاشون ....😊😊

آره ولی خب یادمون نره هیچ کس دوست نداره تو زندگیش مشکل داشته باشه همه از خداشونه خوشبخت باشن. ما نباید تو این حال خودمون کسی رو مقصر بدونیم.

با ۰۹۶۴۰۰ هم میتونی مشاوره تلفنی بگیری. شما اگر خواستگار داری و احساس میکنی باید تصمیم بگیری برو پیش ...

نمیدونم شاید فکرم درست نیست. شاید کار اشتباهی میکنم و دارم از مشکلاتم فرار میکنم

آره ولی خب یادمون نره هیچ کس دوست نداره تو زندگیش مشکل داشته باشه همه از خداشونه خوشبخت باشن. ما نبا ...

چرا مقصر نیستن؟وقتی چشم و هم چشمی رو ب اوج خودش میرسونن انتظار دیگه ای دارید؟؟من خواهرم اصن خواستگار نداشت همچین بابام جلو عموم پزشو میداد ک.تو فامیلم خیلی هم مسخرم کردن هم خیلی دعوا کردن هم خلی بهم توهینا کردن ولی پدر مادرم با اونا همراهی کردن و هیچی نگفتن حتی بابام ک میگ منو خیلی دوست داره.نمد والا راستش من خودم خیلی زیاده خواه نیستم ینی انتظار خونه بالاشهر و اینا ندارم ولی بعضی وقتا ذهنم بهم میریزه

دیگرانم ک از قصد زندگیشونو خراب نکردن اونام نتونستن اولش تشخیص بدن و ب مشکل برخوردن.الان دوست من ۱۵ ...

درسته که دست بزن خیلی بده ولی مگه چند در صد مردا اینجورن؟ من نه یابام،نه پدرشوهرم، نه شوهرم، نه شوهر خواهرم نه برادرم هیچکدوم دست بزن ندارن. در ضمن ۱۵ سالگی برای گرفتن تصمیمی برای یک عمر خیلی زوده

درسته که دست بزن خیلی بده ولی مگه چند در صد مردا اینجورن؟ من نه یابام،نه پدرشوهرم، نه شوهرم، نه شوهر ...

نمد والا شما شانست خیلی خوبه ما هم بابام هم شوهر خالم هم بابابزرگم و فامیلای شوهر خالم دست بزن دارن.البته ب خاطر وضعیت سخت مالی هستش

نمد والا شما شانست خیلی خوبه ما هم بابام هم شوهر خالم هم بابابزرگم و فامیلای شوهر خالم دست بزن دارن. ...

به چیزای بد فکر نکن. فقط به فکر پاک کردن ضمیر ناخودآگاهت به کمک مشاور باش

والا من اصن توقعام بالا نیست من اصن توقعی ندارم فقط ترس دارم.ترس اینکه شب تو کوچه بمونم ترس اینکه دس ...

خب همین ترسها اولا ریشه در توقعاتتون داره. شما میخاید یه ازدواجی کنید که هیچ رقمه هیچ مشکلی توش نباشه. بالاخره زندگی هیچ کس صد در صد نیست. من ازدواج اولم شوهرم مشکل روحی روانی داشت و دست بزن داشت. ولی خب مالی و ... بد نبود. دنبال زن دیگه هم نبود ولی خب واقعا با اون شرایط ننیتونستم کنار بیام. الان که ازدواج دومم شوهرم خیلی وضع مالیش خوب نبود. ولی خب خودم خونه داشتم و کارمند بودم مشکل این چیزا رو نداشتم. اخلاقاشم بد نیست ولی خب یکم رفتارهای اشتباه خودشو و خانوادش داشتن که چند سال اول زندگیم خیلی اذیت شدم. بچه دارم نمیشد. ولی خب حالا رفتارهاشون بهتر شده ولی هنوزم مشکل بچه دار شدن داره. دیگه اینها که دست من نیست. حتی توی تحقیق و فکر هم معلوم نمیشه. اینکه شما بخای همه چیز صد در صد اوکی باشه هیچ وقت نمیشه.

تازه اگه یه ادم بی عیب هم گیر بیاری مگه خودمون بی عیبیم یا مگه همه چیز یه جور میمونه. خدای نکرده ورشکستگی و مریضی و ...و هزارتا چیز دیگه هست که ممکنه زندگی سخت بشه

فقط باید اول فکرتو مثبت کنی و دست از ترس بیخود برداری. بعدم با فکر و تحقیق و مشورت تصمیم بگیری. بعدشم توکل به خدا. بالاخره گفتم که خدا بد ما رو نمیخاد

خب همین ترسها اولا ریشه در توقعاتتون داره. شما میخاید یه ازدواجی کنید که هیچ رقمه هیچ مشکلی توش نباش ...

بله شما درست میگی ولی من میترسم بعدا اگر بچه دار شدم و اینا مشکلات خیلی بهم فشار بیاره و منجر ب طلاق و دعوا و ... بشه چون راستشو بخواید من خیلی حساسم دست خودمم نیست ینی اگرم یجا خودمو نگه دارم بعدا باید تو خلوتم ی عالمه گریه کنم و چند روز دپرس باشم چون من انرژی بگیرم خیلی قویه و تا چند وقت زمینگیرم میکنه درسته مریضی جسمی ندارم ولی عوضش در حد یک تیمارستانی حالم بده و هرچیم به خانوادم میگن ردم میکنن البته منم بهشون حق میدم ولی وقتی میبینن هر روز و شب دارم گریه میکنم ی فکری بکنن دیگ حداقل منو ببرن پیش ی روانشناس.اینم ک میگم ترس دارم بله خب  راستش توقعم پایینم نیست ولی میترسم ی وقت همه اینارو باهم داشته باشه.دیگه حتی شبام خوابم نمیبره با استامینوفن و ژلوفن خوابم میبره خیلی بهم ریختم خیلی.خانوادمم ازم خوششون نمیاد خانوادم از دخترای پر انرژی و باحال و خنده رو و ... خوششون میاد و من از همون اول ک ب دنیا اومدم اینطوری نبودم.....

خب همین ترسها اولا ریشه در توقعاتتون داره. شما میخاید یه ازدواجی کنید که هیچ رقمه هیچ مشکلی توش نباش ...

باورتون میشه من از اینکه ازم خواستگاری بشه چه تو جای عمومی یا چه تو خصوصی وحشت خیلی زیادی دارم.الان دارم با خودم کنار میام ولی ی زمانی پدرمو دراورد.