2777
2789
عنوان

لکه روی پوست

111 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها الان یک ماهه که روی پاهام لکه های سفید دراومده و چندروز پیش دیدم پشت زانو و روی باسنمم لکه سفید ایجاد شده ،کسی همچین تجربه ای داره؟دکتر پوست خوب تو فردیس کسی میشناسه؟

واسه منم رو پام یه تا لکه کوچولو در امده نمیدونم چیه

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیسی گرفتی شاید

چی هست  

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

چجوری درمان میشه؟اخه نه سوزش نه خارش دارم

باید دکتر بری نمیدونم

فقط شنیدم ک لکه های سفید رو پوست ایجاد میکنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

دختر عمه منم اینجوری شد...خودش سبزه بود... کل بدنش پر شد الان مثل کاغذ سفید شده

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
وای منم میترسم زیاد بشه،دختر عمت درمان نشد؟

چرا دکتر رفت... اونم نمیدونم چی گفته بود... ترس نداره مثل برف سفید میشی... دختر عمم کیف میکنه. 

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش