2777
2789
عنوان

بعد کلی گریه زاری بلاخره به آرزوش رسید...

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 25 پست
مگه الان چندسالشه!!!😂🤦🏻‍♀️

تازه ۱۸ شده

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم این موضوع رو مطرح کردی ک فحشش بدن اینجا 😁😁 ازدواج تو سن کم و عقد طولانی و زود بچه دار ش ...

وای نه خدا اصلا گناه داره بیچاره خیلی مظلومه 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

ینی ۱۳سالش بود عقد کرد؟؟؟؟!!!!

رومینا#  

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
کدوم شهره  من فک میکنم این چیزا فقط تو مناطق محروم باشه ب خدا

آره روستا هستن کلا میگه سمت ما زود ازدواج میکنن بودم بچه میارن

ینی ۱۳سالش بود عقد کرد؟؟؟؟!!!! رومینا#  

آره دیگه.

آره دیگه.

من۱۳سالگیم لواشک دور انگشتا میپیچیدم لیس میزدم

تااین حدتباه بودم‌

الانم البته۲۳سالمه اینکارومیکنم😐😑

اونوقت۱۳ساله؟؟!!@!!!!

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐