2777
2789
عنوان

مامانهای باتجربه ،،،کمک کمک کمک

149 بازدید | 19 پست

سلام دخترم دو و نیم ساله است از ارتفاع نیم متری پرید ،،،یکم گریه کرد بعد موقع راه رفتن میلنگه،،الان می‌خوام بدونم به کدوم متخصص مراجعه کنم البته بعدش آروم شد راه میره و میدوه اما یکم میلنگه خیلی ناراحتم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

سرش ضربه نخورد استفراغ نکرد حتما ی سی تی از سرش بگیر پاش ک روش راه میره گریه میکنه؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرش ضربه نخورد استفراغ نکرد حتما ی سی تی از سرش بگیر پاش ک روش راه میره گریه میکنه؟

نه بسرش ضربه نخوره فقط میلنگه

چیزی نیست عزیزم حساس نشو پاش یه ذره درد گرفته. اگه مشکلی بود نمیتونست راه بره. 

آره راه میره،،،ارومه،فقط میلنگه

نه بسرش ضربه نخوره فقط میلنگه

احتمالا چون ضربه خورده میلنگه اگه دیدی همینجوره بهتر نشد ببر ازش عکس بگیرن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه منم همینحوری شد بردم ارتوپد عکس نوشت گرفتیم خداروشکر چیزیش نبود....فقط همون شب به پاش روغن مالید ...

خدا رو شکر منم پس همین کار رو میکنم 

نترس حتی اگه یه ترک خوردگی جزیی هم بود از درد نمیتونست راه بره و ورم میکرد پاش.

تا فردا صبر کن بهتر میشه 

نشد ببرش اورژانس عکس میگیرن.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
نترس حتی اگه یه ترک خوردگی جزیی هم بود از درد نمیتونست راه بره و ورم میکرد پاش. تا فردا صبر کن بهتر ...

ممنون از راهنماییت ،