2777
2789

بله

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5247418/نقاشي-براي-مدرسه-ي-كودكتان

خواهش میکنم گزارش بزنید   براتون ایت الکرسی میخونم

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

اکثر اتفاقایی که بد هست و میوفته رو به صورت نمادین توی خواب میبینم

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

خیلی

ولی یادم میرفت تا وقتی که اون اتفاق میافتاد...

وقتی اون اتفاق میافتاد قشنگ یادم میومد چی دیدم

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷
گزارش زدم لطفا دعام کنین 

مرسی براتون ایت الکرسی میخونم

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه
میشه تعریف کنید ؟ 

من ۳ تا پسرخاله داشتم

یکیش ازم ۵ روز بزرگتر بود (علی) ، یکیش ۶ سال بزرگتر (امید) و یکیش ۴ سال کوچکتر(محمد)

من و علی خیلی اوکی بودیم، همیشه باهم بازی میکردیم، محمد رو هیچوقت تو بازی راه نمیدادیم، 

این که میگم واسه ۸ یا ۹ سال پیشه

محمد و امید برادر بودن

خلاصه ک خیلی محمد رو اذیت میکردم

تا اینکه ی شب خواب دیدم محمد اومد بهم گفت: راشین این آخرین باریه ک منو میبینی، شاید فقط ۱بار دیگه منو ببینی

منم از خواب پریدم

حدود 3ساعت بعدش خالم زنگ زد ک محمد تشنج کرده تموم کرد

مامانم و بابام رفتن بابل، ک خالم اونجاست

من و خواهرامم واسه مراسم ۷ رفتیم. شب مراسم هفتش اومد باز تو خوابم، گفت دیدی باهام بازی نکردی و من رفتم

😔

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...