2777
2789
عنوان

شوگرددی

4051 بازدید | 26 پست

سلام فکر نکنم قبل از این کسی در مورد حرف زده باشه.

راستش اولین بار این کلمه رو دو سال میش شنیدم از یکی از اشناهام.راستش یکم سنگین اومد چون من کسی بودم ک هنوز تو جامعه نبودم و از خیلی چیزا بیخبر بودم.اونموقعا واسم غیر قابل باور اومد ک دختری جوون حاضر میشه بخاطر پول با پیرمردی ازدواج کنه.راستش حتی سرزنششونم میکردم ت  ذهنم.ولی زمان گذشت و خیلی چیزای دیگم فهمیدم و این باعث شد ی زمانی تو این فکر باشم که نکنه اینا راه درستو میرن چون با خودم میگفتم دختره هیچی نداره و با زیباییش میتونه کلی چیز بدست بیارع ک اگر ۱۰۰ سالم عمر کنه نمیتونه بدستشون بیاره.ولی یکم ک گذشت فهمیدم ن اسون نیست. و همه از سر دلخوشیشون اینکارو نمیکنن.وقتی میدیدم یسری از همسن و سالام با سومر میلیاردهای پیر نشست و برخاست دارن یکم دلم میگرفت با خودم میگفتم اینا شاید اخرتشونو از دست بدن ولی حداقل دنیاشونو دارن ولی من ن شانس دارم ن چیزای دیگ(البته ناشکری نمیکنم خداروشکر ی خانواده خوب و دلسوز و سلامتی دارم ولی....)اهمیتی نمیدم قضاوتم کنید چون همینجا کنار گوشم مادرم همینکارو باهام میکنه و اگر شما بکنی مهم نیست.سوالی ندارم فقط خواستم بنویسم .نویسنده ام نیستم که اونجا تخلیه شم مناسب ترین جا همینجا بود.ممنون ک خوندید و وقت گرانبهاتونو ب من دادین.اگر تجربه ای در این زمینه یا اطرافیانتون دارید مارو بی نصیب نذارید🌼🌼🌼🌼

خوشبحال تکه سنگ /که ندارد دل تنگ.....خیلی وقته منتظرمونه  منتظرش نذاریم 

من فک میکنم بیشتر ریشه روانشناسی داشته باشه. یعنی دخترایی که از پدر محبت ندیدن و حامی نداشتن به طور ناخودآگاه جذب مردای سن بالا میشن...

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

خب الان هدفت چي بوود از تاپيك نگرفتم🙄

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لزوما فقط برای پول با کسی ازدواج نمیکنن 

بعضی وقتا دل سن و سال و قیافه نمی‌شناسه :)

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

خیلی ها شوگر ددی دارن ولی فقط رل هستن

خب والا مریم های مقدس نی نی سایت مثل دوست پسر میمونه که ازش توقع خرج دارین

فقط سن داره 

همین 

اینجا حرف نزن مریم های مقدس نی نی سایت میان میخورنت

هر کسی رو تو قبر خودش میذارن ولی به شخصه معتقدم انسان باید با شرافت پول دربیاره نه با حراج کردن تن و بدنش

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

هیچوقت هدف وسیله رو توجیح نمیکنه دختر خوب!

تو نمیتونی واسه پولدار شدن، آینده خوب داشتن بگی میرم دزدی میکنم چون اگ دزدی نکنم تا ۱۰۰ سالم به هیچ جا نمیرسم!

دختری ک جوون و زیباست چرا از جوون بودنش بهتر استفاده نمیکنه! ؟ چرانمیگه حالا ک جوونم و فرصت دارم خودم برای زندگیم تلاش کنم !

من اصلا تایید نمیکنم دختر هایی رو ک با پیر مرد ها رابطه دارن رو! هیچ دلیل منطقی پیدا نکردم واسش

بازم این نظر شخصی من هست!

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
خب حالا منظورت چی بود؟ دوست داری شوکر ددی داشته باشی یا بده بالاخره؟

خودش مَرده😐😐😐🤫🤫🤫🤭🤭🤭🤭🤭

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

اون هایی که سراغ مردهای مسن زن و بچه دار میرن هرچیزی هم که بدست بیارن ارزشش رو نداره چون هم کاری که میکنن واقعا پست فطرتانه هست و هم اینکه یه خانواده رو تباه میکنن و هم درد غیرقابل توصیفی رو تو اون زن و بچه هاش ایجاد میکنن.