2777
2789
عنوان

سونو

251 بازدید | 18 پست

سلام دوستان امروز رفتم سونو شش هفته و یک روزمه ولی قلب بچه تشکیل نشده اونجا بودن کسایی ک شش هفته بودن ولی صدای قلب رو حتی شنیدن دکتر هم خیلی استرس داد گفت وا با این بتا قلب نداره و فلان انقد ناراحتم سرم داره میترکه

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧

بتات چنده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زود رفتی دیگه مثلا چرا رفتی  ۸ برو

دکتر بیسواد نوشت گاه گفت خارج رحم گاه گفت با این بتا دوقلو الآنم ک ساک دیده شده میگه وای قلب نداره 

دکتر بیسواد نوشت گاه گفت خارج رحم گاه گفت با این بتا دوقلو الآنم ک ساک دیده شده میگه وای قلب نداره&n ...

نگران نباش من بهم گفتن ۷ برو ولی نرفتم 

قلبش دو هفته دیگه دیده میشه انشاالله 

خدایا شکرت 
نگران نباش من بهم گفتن ۷ برو ولی نرفتم  قلبش دو هفته دیگه دیده میشه انشاالله

ینی میشه صدای قلبش و بشنوم همش می‌شینم تو ذهنم تصورای بد میکنم

۸خرداد سونو نوشته برای هشت هفتگی دعا کن برام

ایشالا بحق فاطمه زهرا صدا قلبشو میشنوی من انقدر ناامید و از کشیدم رو تخت چون سابقه هم داشتم دکتر ک گفت صدا قلبشو گوش کن عین منگولا گفتم مگه بچه هست!! 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
ینی میشه صدای قلبش و بشنوم همش می‌شینم تو ذهنم تصورای بد میکنم

اره عزیزم چرا نشه 

من برای بچه اولم ۱۰ هفته رفتم...

فکرای بد نکن ۶۰ درصد اونایی که ۶ هفته میرن قلب دیده نشده 

خدایا شکرت