2777
2789
عنوان

خواستگاری و مخالفت پدر

343 بازدید | 14 پست

سلام خانوما. من ۴ سال پیش با آقایی در دانشگاه آشنا شدم. ایشون دو سال بعد اومدن خواستگاری من. ما از دو استان مختلف در غرب هستیم. پدر ایشون کشاورزن و وضعیت متوسطی دارن. منم پدرم کارمند بازنشسته با وضعی متوسط هستیم. اونموقع ایشون دانشجوی قضاوت بودن.پدرم گفتن درست تموم بشه حقوقت بره بالا تقسیم بندی بشید و برید ی شهری خونه بگیرید بعد بیاید مجددا صحبت کنیم. الان خواستگار من همه این مراحلو رفته. فقط محل کارش مرداد ماه تعیین میشه و قاعدتا همون موقع در اون شهر می‌ره برای اجاره کردن خونه. حالا مامانم فشار آورده که الان بیان دوباره. ناز باباتو بکشن. بازم نه بشنون برن چند ماه دیگ ک کامل شرایط اوکی شد دوباره بیان. خواستگارم میگه وقتی قراره بابات باز بگه نه ما چرا بیایم، میزاریم همون مرداد و شهریور میایم که همه شرایط اوکی باشن. خانوما راهنماییم کنین من گیج شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با خواستگارته 

یعنی چی بیان ناز باباتو بکشن نه بشنون دوباره بیان !مگه قراره بابات زنش بشه ! مامانتم چه بی منطق پشت شوهرشه 

دختر بزرگ کردن اوکی زحمتم کشیدن ولی منطق هم خپب چیزیه با این کارها دخترشون تو چشم دیگرون بزرگ نمیشه به جاش بزرگش کنن

این نظر خود باباتون بود یا مامان بدون اطلاع بابا گفتن؟ 

اگر فکر میکنی شهریور پدر مخالفتی ندارن، دیگه الان اومدن دلیلی نداره، اگر فکر میکنی به جواب مثبت پدر کمک میکنه، خب بیان

ولی آقای خواستگار هم راست میگه بنده خدا

آدم غرور داده خب، باید یه تاثیر مثبتی وجود داشته باشه بالاخره.