2777
2789
عنوان

اگر دنبال عطر مناسب هستید .....

629 بازدید | 7 پست
دوستان این عطرها کاملا نو هستن و در حد بو شدن و نهایت یک یا دو پاف تست شدن باز شدن ، جعبه دارن ، شیششون کاملا سالم و بدون خط و خش هست ، کاملا پر هستن و اگر ببینید متوجه میشید که با وکیومشون هیچ فرقی ندارن :
کوکو شنل ( غیر اصلی ) : 26000
ورساچ کریستال نویر ( غیر اصلی ) : 28000
212 وی ای پی نقره ای مردونه ( غیر اصلی ) : 29000
لیدی پرزیدنت ( زنونه ، اصلی ) : 43000
آزارو تواین مشکی مردونه ( اصلی ): 95000
دانهیل قهوه ای ( دانهیل دانهیل اصلی ) : 120000
شیک کارولینا مردونه اصلی : 145000

این هم لیست قیمت عطرهای وکیوم که الان همشون تخفیف 15 درصد دارن
http://upload7.ir/images/39026838826283631275.jpg

من دو سال هست که به دوستای نینی سایتی عطر میدم و از این جهت میتونید با خیالت راحت مشتری بشید

ارسال مثل همیشه رایگان هست
برای خریدهای زیاد مثل همیشه غیر آف معمول یه تخفیف کوچولو دیگه هم میدم

این هم آدرس تاپیک عطرشناسی هست ، اگر سوالی داشتید اینجا در خدمتتون هستم و خوشحال میشم شما هم از خواننده های تاپیکمون باشید :
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=366694&PageNumber=43
ناناز جون خرید غیر حضوریه ، براتون ارسال میشه
برای سفارش عطرتو از لیست انتخاب کن به شماره روی امضام یه اس ام اش بدی کامل راهنمایی میکنم
میتونی برای سوال و اینا هم به تاپیکی که لینکشو گذاشتم ( عطر شناسی ) مراجعه کنی دوستم ،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سمیرا جون لفظ تقلبی معمولا موقعی کاربرد داره که یه عطر رو به جای اصل بدن اما اصل نباشه اینو میگن تقلبی
اما فیک یعنی بدل یعنی کپی نه تقلبی اما همین کپی رو ممکنه به شما به جای اصل بدن .....
سمیرا جان هیچ وقت عطر 40 تومنی با 400 تومنی یکی نمیشه حتی اگر کسی گفت یکی هست شما شک کن اما تفاوت بو برای افراد ناوارد خیلی قابل تشخیص نیست ولی موندگاری تفاوت دار ه که باز نسبت به قیمت به صرفه هست
شما ممکنه یه عطر رو تهیه کنید 200 تومن و بااون هزینه بتونید 5 تا عطر فیک بخرید و صد در صد با اینکه در طول روز مجبورر باشید چند بار تجدیدش کنید ولی باز بیشتر از اون عطر 200 تومنی برای شما کار میکنن ، ضمن اینکه تنوع میتونید بدید و برای هر موقعیت و مناسبت عطر مناسبش رو تهیه کنید ،