2777
2789

سلام خوبید

بچه ها کنار نقطی جی(همون نقطه حساس خانم ها)یه چیزی زده مثل ابسه یکمم درد داره وقتی فشار میدم،چند روز بود سوزش و خارش داشتم و همون نقطه رو خیلی میخاروندم ینی بخاطر همین یکم ورم کرده؟؟

دست نزن بهش درست ميشه

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبخال تناسلی داری عزیزم !

میتونی مستقیم بری دکتر میتونی هم قرص والاسکلوویر ۵۰۰ از داروخونه بگیری یه هفته روزی یدونه بخور تا خوب بشه..

این بیماری ممکنه هی عود کنه 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
چرا اینجوری شده دوروزه،دکترم نمیتونم برم فعلا پریودم

اگر با ژيلت خودتون شيو ميكنيد ممكنه ژيلت الوده باشه از لباس زير نخي گشاد استفاده كنيد تا حل شه

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
تبخال تناسلی داری عزیزم ! میتونی مستقیم بری دکتر میتونی هم قرص والاسکلوویر ۵۰۰ از داروخونه بگیری یه ...

انقدر سري نسخه نپيچيد 😂