2777
2789

از وقتی بچه بودم قدم از همه بلند تر بود و استخوان بندیم از اولش درشت بود واسه همین هیچوقت نتونستم بچگی کنم یادم وقتی ۱۰ سالم بود میرفتم پارک منم میخواستم مثل بقیه تاپ بازی کنم ولی امان از چشم ها اون موقع قدم ۱۶۰ بود واقعا نمیخورد ۱۰ سالم باشه ولی خیلی اذیت میشدم

وقتی کوچیکتر بودم توی مدرسه هرچی میشد با من یک رفتار دیگه ای داشتن فکر میکردن چون درشت ترم لابد عقلمم بیشتر میرسه

کلاس اول که بودم رفتیم اردو وسط اردو یک مدرسه دیگه هم اومد جمعیت زیاد شد بچه های دیگه شلوغ میکردن و هل میدادن ولی معلمشون دست منو بشگون گرفت چون فکر میکرد کار من چون فقط من قدم بلند بود و توی دید بودم🙃

هیچوقت باهام به اندازه سنم برخورد نشد

یادم یکبار داشتیم با بچه های فامیل بازی میکردیم یهو یکی برگشت گفت تو ندو زمین میلرزه اون موقع فقط ۱۰ سالم بود

هیچوقت ازشون نمیگذرم نصفه علت اینکه اعتماد به نفس ندارم اونا هستن

الان دیگه نسبت به سنم قدم کاملا نرمال و چه بسا کوتاه ولی خواستم از تجربیاتم بگم

گاهی اشتباه میکنیم ولی نمیفهمیم

ناراحت نباش عزیزممممم 

منم همیشه تپل بودم فک میکردن چیم همش اذیتم میکنن

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙁🙁🙁

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

آره واقعا من از ۱۲ سالگی خواستگار داشتم خیلی بد بود 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان چند سالته و قدت چقدره  ؟

انقدر بودن و هستن اینجور آدما که مسخره میکنن . شاید ما تو همین نی نی‌سایت بتونیم طرز فکر بقیه آدم هارو نسبت به بعضی چیزا منطقی کنیم دنیا یکم تغییر کنه تا یه اتفاقی از بچگی انقدر اذیتمون نکنه 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

من قد بلندم ینی خیلیم بلندم و همیشه بقول تو از همه بلندتر بودم و تو دید بودم و گاها متفاوتم رفتار میشد 

ولی بابت هیچکودوم حس بد بهم دس نداده

و فوق العاده اعتماد بنفسم بخاطر همین قدم و اینکه همیشه باهام مث بزرگا رفتار شده بالاست

البته شخصیتا خ متفاوته من این ویژگی بزرگتر دیده شدنو دوس داشتم