2777
2789
عنوان

کی مثل من جغد شده🤣🦉

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه نکن اخبارو . انرژی منفی آدمو نابود میکنه . بذار ذهنت پاک بشه از اخبار منفی

مگه میشه نگاه نکنم ما داریم تو خاورمیانه زندگی میکنیم یعنی جایی که هرروز یه خبر وحشتناک باید بشنویم .اگه نگاهم نکنیم که نمیشه اعصابم از این خورده که کل جهان دارن میگن ما تروریستیم

پس چرا برای بعضی کامنتا نمیشه ریپلی کرد

تا حالا واسه من اتفاق نیوفتاده

اگر تو پست طرف  این علامت لوزی مشکی که داخلش یه علامت سوال هست باشه نمیشه ریپلی کردش 

اینم زمانی میاد که یه استیکر میزاری و بعد قشنگ حذف نمیکنی 

برای حذف بعضی استیکرا باید دوبار علامت ضبدر رو بزنی مثل این استیکر🤜

اگر این علامت رو حذف کنی میشه ریپ زد

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
مگه میشه نگاه نکنم ما داریم تو خاورمیانه زندگی میکنیم یعنی جایی که هرروز یه خبر وحشتناک باید بشنویم ...

بس که نگاه کردی اینقدررر ذهنت مشوش شده . 1 ماه اخبارو نبین ببین با چه آرامشی زندگی میکنی 

نگاه نکن اخبارو . انرژی منفی آدمو نابود میکنه . بذار ذهنت پاک بشه از اخبار منفی

واقعا شنیدن اخبارتوروح وروان من یکی کی خیلی تاثیر داره زودبهم میریزم

مثلاخونه بابام صبح تاشب اخبارمیبینن اون موقع که خبرکرونای انگلیسی میدادم ایناصب ح تاشب پبگیربودن منم حساس واسترسی

نشستم گریه کردم

اومدم خونمون دیگه اخبارندیدم یادم رفت

😑😑😑خداکنه همه چیز خوب بشه که از اخبار خبرای خوب بشنویم

واااااااای دختر . چه لجبازی . خودتو نابود میکنی اینجوریا !!!!

اون تلویزیون لامصب که چیزی جز اخبار منفی نمیگه صب تا شب .

اینترنتم پیجای خبری رو هیچ جا دنبال نکن .

کلا اخبارو از زندگیت حذف کن .

هیچی نمیشه ولی در عوض آرامش روحی داری .

آرامش روحی باعث سلامت جسم هم میشه و...

من در حد لالیگا با پدر دخترم دعوام شده 3ساعت گریه کردم 1ساعت خوابیدم الان بازم بیدار شدم 

چ بد انشالله میونتون خوب بشه🥺🖤

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
واااااااای دختر . چه لجبازی . خودتو نابود میکنی اینجوریا !!!! اون تلویزیون لامصب که چیزی جز اخبار م ...

اخه ارامش روحی به چه کارم میاد واقعا اعصابم خرابه اخه کل جهان به ما میگن تروریست ما این همه تاریخ داریم این همه فرهنگ غنی داریم چرا باید اوضاع ما اینجوری باشه اونوقت کره ای ها هیچ تاریخی ندارن این همه طرفدار تو جهان پیدا کردن خواننده هاشون دارن پیشرفت میکنن شرکتاشون دارن به شدت رشد میکنن واقعا میسوزم اینارو میبینم