2777
2789
فقط میدونم یکساله ک احساساتم مرده شب تا صبح دارم زجر میکشم از چپ راست خوردم نمیدونم کدوم قسمتش بگم ا ...

همه مامشکل داریم بیخیال خودکشی

من الان کرونادارم از سردرد دارم میمیرم هم دعامیکنم زودترحالم خوب شه

کی میگه زشتی منم زشتم زیبانیستم ولی خودتو دوست داشته باش از پدرومادرم دورم تنهام ولی دوتابچه دارم که به امید اونا زندم

قوی با زندگی کن بامشکلات بجنگ 

دقیقا احساس بی ارزشی میکنم من دختره بی ارزشی هستم چون هیچکس برای نگه داشتنم تلاش نمیکنه هیچکس دوستم ...

خودت خودتو دوست داشته باش الان هرکی بفکرخودشه عزیزم اعتمادبنفس داشته باش خودتو تحویل بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مامشکل داریم بیخیال خودکشی من الان کرونادارم از سردرد دارم میمیرم هم دعامیکنم زودترحالم خوب شه ...

دلم براش ی ذره شده ولی اون هیچ حسی بهم نداره اخه من چ گناهب کردم ک ب دنیا اومدم 

دقیقا احساس بی ارزشی میکنم من دختره بی ارزشی هستم چون هیچکس برای نگه داشتنم تلاش نمیکنه هیچکس دوستم ...

عزیزم درکت میکنم منم دقیقا مثل تو بودم زندگیم روتین بود و افسرده شده بودم  ولی خدا یه پسریو اورد تو زندگیم که بی محبتیای خونوادمو جبران کرد . حتی از بس خونوادم بی محبتی کرده بودن اوایل با اونم دعوا میکردم عشق و محبتشو باور نمیکردم.